Chat with us, powered by LiveChat

HIRSIMÖKIT ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN

Hirsimökit Salvokselta täysin muuttovalmiina, säältä suojaan pystytettynä tai pakettitoimituksena edullisesti. Tutustu laajaan mökkimallistoomme Salvos-ideakirjan kautta ja toteutamme unelmasi suunnittelusta pintojen viimeistelyyn – tarvittaessa perustuksineen, kalusteineen, kodinkoneineen ja vaikkapa tonttitöineen! Valittavanasi on lähes 60 erilaista, muuneltavissa olevaa mökkiä. Voit muuttaa mökin kokoa, hirren vahvuutta, värejä, varustelua, ikkunoiden ja ovien paikkoja jne. tarpeidesi mukaan. Valintasi mukaan hirsimökki on joko pulpetti- tai harjakatolla.

Hirsimökkimallistot

Panoraama

Kaarna

Kaira

Haka

Veisto

Johanna

Kara

Hirsimökit

Hirsimökit

HIRSIMÖKIT ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAAN

Hirsimökit Salvokselta täysin muuttovalmiina, säältä suojaan pystytettynä tai pakettitoimituksena edullisesti. Tutustu laajaan mökkimallistoomme Salvos-ideakirjan kautta ja toteutamme unelmasi suunnittelusta pintojen viimeistelyyn – tarvittaessa perustuksineen, kalusteineen, kodinkoneineen ja vaikkapa tonttitöineen! Valittavanasi on lähes 60 erilaista, muunneltavissa olevaa mökkiä. Voit muuttaa mökin kokoa, hirren vahvuutta, värejä, varustelua, ikkunoiden ja ovien paikkoja jne. tarpeidesi mukaan. Valintasi mukaan hirsimökki on joko pulpetti- tai harjakatolla.

Hirsimökin hankkimiseen vaihtoehtoja

Onko ajatuksenasi hankkia uusi hirsimökki? Valmis hirsimökkipaketti on helpoin vaihtoehto asiakkaan näkökulmasta, sillä hänelle tarjotaan tarkkojen suunnittelujen jälkeen mökki Avaimet käteen -periaatteella. Mikäli asiakkaalta löytyy innostusta sekä taitoa, hän voi valita myös Sääsuojaan-toimituksella tai pakettitoimituksella, jossa hän saa hyvät ohjeet ja kaiken materiaalin mökin rakentamiseen.

Unelmien muuttovalmis mökkipaketti

Miltä kuulostaisi stressitön ja nopea rakennusprojekti? Se on mahdollista toteuttaa Salvoksen avulla. Laaja hirsimökkimallisto tarjoaa kattavan valikoiman unelmien saavuttamiseksi, mutta asiakkaalla on mahdollisuus myös rakennuttaa mökki omien toiveittensa mukaisena, eli jokaista mallia pystyy muokkaamaan mieleisekseen.

Valmismökki rakennetaan hirsimoduuleista, jotka toimitetaan täysin valmiina asiakkaalle ja siirretään pilariperustusten päälle. Moduulien asennuksen yhteydessä liitetään sähköt ja vedet, jonka jälkeen asennetaan terassit, portaat sekä kaiteet.

Kaikki työvaiheet ovat hyvin organisoituja, joten aikaa kasaamiseen ja asentamiseen ei mene kauaa. Näin ollen asiakas pääsee muuttamaan mökkiin muutaman päivän sisällä.

Sääsuojaan toimitettu mökki jouduttaa rakennusprojektia

Salvoksen toinen toimitusvaihtoehto on suosittu Sääsuojaan-toimitus. Siinnä asiakkaalla on myös mahdollisuus valita mökkimallistosta valmismökki tai teettää omien toiveiden mukainen mökki. Mökkimallin valinnan jälkeen asiakas voi valita tekeekö itse, vai teettääkö pohjatyöt sekä perustuksen Salvoksen ammattilaisilla. Tämän jälkeen valmis hirsikehikko asennetaan paikalleen ja lisätään katto.

Sääsuojaan toimitettuna mökki jää asiakkaalle itse viimeisteltäväksi. Kun raskaimmat työvaiheet ovat tehty on asiakkaalla helppo jatkaa rakentamista. Kaikki tarvittava rakennusmateriaalin on mahdollista saada sisällytettyä toimituksen mukaan, jolloin asiakas säästyy rakennustarvikkeiden hankkimiselta muualta.

Tämä toimitusmuoto sopii sellaiselle asiakkaalle, jolla on jonkinlaista nikkarointitaitoa sekä innostusta tehdä itse töitä unelmansa eteen.

Hirsimökin pakettitoimitus tarjoaa mökkimateriaalin

Todellisille nikkaroinnista innostuneille mökinlaittajille tarjotaan mahdollisuutta rakentaa Salvoksen hirsimökki aivan itse alusta alkaen. Pakettitoimituksessa asiakas voi valita kaiken rakennusmateriaalin aina puuosatoimituksesta sisustukseen saakka Salvoksen laajasta valikoimasta. Mökin tarvikemateriaalit valmistetaan asiakkaan valitseman mökkimallin mukaan.

Pakettitoimitusta suositellaan erityisesti, jos mökki rakennetaan saareen tai erittäin hankalakulkuisen tien varrelle. Koko mökkipaketin toimitussisältö kuljetetaan kertakuljetuksena paikan päälle, mikä on selvä säästö rahtikuluissa.

Sääsuojaan- sekä pakettitoimituksessa asiakkaan apuna on tarkat ohjeet rakentamisen eri vaiheista sekä hänellä on mahdollisuus saada puhelimitse hyviä neuvoja, mikäli rakentamisessa ilmenee ongelmia.

Muunneltavuus luo yksilöllisiä mökkejä

Valmiit mökkimallit antavat erinomaisia vaihtoehtoja oman mökin valintaan. Usein kuitenkin omat unelmat voivat olla jotain, mitä valmismalleista ei löydy. Salvoksen hirsimökit ovat erinomaisia muunneltavuudeltaan, joten asiakkaan kannattaa rohkeasti kertoa omat toiveensa mökin suhteen. Salvoksen kuvastot tarjoaa suuren määrän ihania ideoita mökin rakentamiseen.

Salvoksen laaja hirsimökkimallisto

Salvoksen hirsimökkimallisto on laaja sekä monipuolinen. Laadukkaat hirsimökit on suunniteltu perinteitä kunnioittaen sekä Suomen kauniiseen luontoon sulautuviksi. Lähes jokaisella valmismökkimallistolla on jokin hirsirakentamiseen liittyvä sana nimenään. Se kuvastaa Salvoksen arvostusta suomalaiseen hirsirakentamiseen.

Hirsimökin valitseminen helpottuu huomattavasti, kun on mahdollisuus nähdä ja vertailla erilaisia mökkimallistoja keskenään. Jokainen mallisto edustaa hiukan eri tyylistä mökkimallia sekä tyyliä. Olipa mieltymys perinteiseen tai moderniin ulkonäköön, niin mallistojen runsaasta valikoimasta löytyy varmasti itseä miellyttävä malli.

Kaarna

Kaarna-mallisto on hirsimökkien aatelia. Sen tehokas neliöiden jako on onnistunut, olipa mökin pohjaratkaisu minkä mallinen tahansa. Malliston ominaispiirteenä ovat sisennetyt seinäpinnat sisääntulojen kohdalla, joten seinän rikkonaisuus antaa persoonallista ilmettä mökille. Kaarna-mallisto käsittää yhdeksän eri pohjaratkaisun mökkiä. Kaikissa pohjaratkaisuissa on saatu upeasti toteutettua vähintään kahden makuuhuoneen lisäksi tilavat oleskelutilat.

Kaarna-malliston mökit kattavat mukavaan asumiseen kaiken tarvittavan. Suurimman mökin katettu kokonaispinta-ala on ruhtinaalliset 125 neliötä, joten se sopii isommallekin perheelle. Pienemmissä mökeissä korostuvat tehokkaasti käytetyt neliöt, sekä mahdollisen katetun terassin tuoma lisätilan tuntu.

Kaira

Kaira-mallisto on moderni-ilmeinen valmis hirsimökki. Sen lisätilaa tuovalla, huonetilojen väliin rakennettavalla lasitetulla terassilla voi jakaa mökin huonejakoa mieleisekseen. Katettu terassi on myös oiva nukkumapaikka lämpiminä kesäöinä.  Kaira-mökit ovat reilun kokoisia, valoisia ja kookkaalla tupakeittiöllä varustettuja.

Tässä valmismökkimallissa löytyy jopa neljä makuuhuonetta. Reilun kokonsa puolesta Kaira-mökit sopivat hyvin perheen kakkos-kodiksi, sillä niihin saa hyvin mahdutettua kaikki kodin mukavuudet.

Haka

Haka-malliston kaikki kahdeksan mökkiä ovat selkeitä, suorakaiteenmuotoisia moderneja hirsimökkejä. Mökin koosta riippuen ne ovat joko yhdellä tai kahdella makuuhuoneella varustettuja. Suuremmat Haka-malliston mökit ovat varustettu lasitetulla terassilla jakaen tilat erilleen. Lasitetulle terassille on mahdollisuus lisätä tulisija, joka pidentää terassin käyttöaikaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Myös avokuisti mökin ympärillä tuo mukavaa lisätilaa sisällä asumisen lisäksi.

Pieneen, noin kolmenkymmenen neliön mökkiin saadaan kuitenkin mahtumaan kaikki oleellinen, mitä mökkielämiseen tarvitsee. Jos itse mökkiin ei mahdu sisäsaunaa, Salvoksen laajasta saunamallistosta löytyy ihania pihasaunoja tuomaan mukavuutta mökkielämään.

Veisto

Veisto-mallisto on erityisesti ulkona viihtyvän mökkeilijän suosikki. Kaikissa malliston seitsemässä mökissä suuret ulkoterassit tuovat ilmettä mökin ulkoasuun sekä houkuttelevat luonnosta nauttimiseen. Veisto-mökeissä on panostettu mukavaan saunomiseen sekä kodikkaaseen tunnelmaan. Veisto-malleissa on myös mahdollisuus tilavaan lasiverantaan, jolloin pienikin mökki saa lisätilantuntua. Veisto-mökit ovat 39–59 neliötä katetulta kokonaispinta-alaltaan, mutta avoterassit tuovat runsaasti lisätilaa vapaa-ajanviettoon.

Kara

Kara-malliston kolme kompaktia valmismökkiä ovat erinomaisia pienen mökin tarvitsijalle. Toimivalla pohjaratkaisulla pieneen tilaan on hyvin saatu mahtumaan kaksikin makuuhuonetta. Suuret, avarat ikkunat päästävät luonnonvalon kauniisti sisälle ja tuovat ympäröivän luonnon osaksi sisustusta. Avo- tai lasitettu terassi tuo mukavasti lisätilaa etenkin lämpiminä kausina.

Vaarna

Kestävyysjuoksija Saija Sepän suunnittelema Vaarna-mallisto käsittää kolme pientä valmismökkiä. Kerrosalaltaan ne ovat 25–32 neliöisiä, mutta niihin on taitavalla suunnittelulla mahdutettu tärkeimmät hyvän mökillä asumisen edellytykset. Vaarna-mökit ovat pulpettikattoisia, Suomen luontoon hyvin sopivia vapaa-ajanasuntoja.

Johanna

Johanna-mallisto on monien mahdollisuuksien mökki. Rakennuksen maksimimitta on kymmenen metriä, johon on valmiiksi laadittu useita eri variaatioita huoneiden sommittelusta. Johanna-malliston mökit ovat 18–25 neliöisiä mökkejä, joissa tarkalla suunnittelulla on luotu toimiva pohjaratkaisu.

Mallistojen mökit ovat myös muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaan, mikäli omien toiveiden mukaista mallia ei löydy. Hirsimoduulien lisääminen tai muuttaminen on jokaiseen mökkiin mahdollista. Salvoksen kuvastot tarjoaa lisää tietoa sekä ideoita mökkiprojektin suunnitteluun.

Mökillä viihdytään ympäri vuoden

Suomalaiset ovat mökkeilyä rakastava kansa. Tästä kertonee se, että Suomessa on tilastokeskuksen mukaan yli 500 000 vapaa-ajan asuntoa. Mökkeily ei tarkoita enää pelkkää kesämökissä asumista kesäisin, vaan mökkeilyä harrastetaan pitkin vuotta, myös talvikuukausina.

Mökin vaatimustasona korostuukin talviasuttavuus, sillä usein loma-ajat vietetään talvisinkin mökkeilemällä. Salvoksen hirsimökkeihin voi valita Salvos-varustelusta talviasuttavuuspaketin, jolloin hirrenvahvuus sekä Finnfoam-eristeet mitoitetaan sen mukaan. Näin hirsimökistä saadaan helposti kolmen, jopa neljän vuodenajan mökki. Myös tunnelmaa sekä lämpöä tuovat takat ja tulisijat tuovat viihtyisyyttä viileämmillä ilmoilla.

Mökki ei ole työleiri

Mökille tullaan viettämään viikonloppuja sekä pidempiä lomakausia, joten arjesta irti pääseminen on tärkeä rentoutumisen kannalta. Siksi nykyään mökki varustellaankin aivan samanlaisilla arkea helpottavilla mukavuuksilla, mitä kotoa löytyy. Enää ei tarvitse vesiä kantaa kaivosta eikä kynttilän valossa iltatoimia puuhailla. Vedet ja sähköt ovat lähes poikkeuksetta kaikissa nykyisissä mökeissä.

Mökillä siivoamiseen ei tarvitse kuluttaa paljoa aikaa, sillä mökkiin valitut laadukkaat materiaalit ovat helppohoitoisia. Myös mökin tehokkaasti käytetyt neliöt vähentävät turhaa tilaa, jolloin siivottavia neliöitä on vähemmän.

Salvoksen hirsimökkimallisto tarjoaa laajan katsauksen nykyaikaisiin mökkeihin, joiden suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon viihtyisyys sekä mukavuuksien mahdollisuus mökeissä. Salvoksen hirsimökin saa hankittua ilman työleiriä, sillä suosittu valmismökkitoimitus tarjoaa asiakkaalle täysin valmiin mökin tuotuna paikan päälle. Näin asiakas pääsee nauttimaan omasta mökistä helposti ja nopeasti. Valmiit ratkaisut sekä nopea toimitus ovat nykyaikana korostuneet mökin hankinnassa.

Luonnollisuus on valttia

Hirsimökki edustaa ekologisuutta sekä tervettä sisäilmaa. Sen perinteisen rakennustavan mukaiset ratkaisut takaavat tasapainoisen ilmanvaihdon ja hengittävyyden. Hirsi on rakennusmateriaalina ekologinen ja kestävä. Kaunis puupinta rakenteissa luo kodikkaan, skandinaavisen tunnelman.

Materiaalivalinnoilla on suuri merkitys myös viihtyisyyteen. Mökkien värimaailma painottuu erityisesti luonnonläheisiin sävyihin sekä sisäpinnoilta että ulkoa. Hillityn värienkäytön vastapainoksi värikkäillä tekstiileillä saa luotua persoonallista ilmettä mökkiin. Näin mökin ilmettä on helppo muuttaa esimerkiksi vuodenaikojen mukaan.

Luonnon läsnäolo korostuu mökillä. Useimmille mökkimaasto on parhain paikka rentoutua luonnon helmassa. Luonnon läheisyyttä on helppo korostaa isoilla ikkunoilla, jotka tuovat valoa sisälle sekä tarjoavat vuodenaikojen mukaan vaihtuvat kauniit maisemat. Luonnon näytelmää on rentouttava katsella vaikka sohvalla istuen!

Perinteisen harjakattoisen mökin rinnalle on noussut moderni, pulpettikattoinen hirsimökki. Salvoksen pulpettikattoisen mökin suosio kertoo mökkitrendin muuttumisesta nykyaikaisempaan suuntaan. Hirsirakennuksen ulkonäköön vaikuttavat myös nurkkien liitokset. Lohenpyrstönurkka sopii erityisesti moderniin mökkiin, kun taas lyhytnurkka sekä ristinurkka edustavat enempi perinteistä ulkonäköä.

Mökkeilyn parhaat hetket eletään yhdessä

Mökillä viihtymiseen vaikuttavat suurelta osin toimivat ja käytännölliset puitteet. Tilavat terassit ja katetut välitilat huoneiden välillä lisäävät viihtyisyyttä. Etenkin kesäaikaan mökillä on mukava viettää aikaa ulkona, joten suuret terassit tarjoavat oivan ja helpon mahdollisuuden siihen. Suurelle terassille saa mahtumaan suuremmankin porukan grillaamaan, syömään sekä nauttimaan auringosta. Tilavalle terassille saa mahtumaan myös uima-altaan tai paljun, joka lisää etenkin kuivanmaanmökin arvoa. Pihatukun tarjoamat terassilämmittimet mahdollistavat ulkonaviihtymisen pitkälle syksyyn.

Mökillä saunominen kuuluu tärkeänä osana rentoutumista. Saunat rakennetaan nykyään usein erilleen mökistä, joten ne eivät kuluta mökin pinta-alaa. Erillään oleva sauna tarjoaa rauhallisemman saunomiskokemuksen sekä on tunnelmallisempi. Salvoksen laaja saunamallisto tarjoaa ihania saunoja niin perinteisen kuin modernin hirsimökin läheisyyteen.

Salvoksen mökeissä korostuu viihtymisen ja vapaa-ajasta nauttimisen tunnelma. Mukavan lomanvieton edistäjänä Salvos rakentaa upeita hirsimökkejä vaativampaankin makuun.

Hirsimökki viikossa

Hirsimökin rakentaminen on usein pitkällinen ja voimia kuluttava prosessi, jossa kuluu voimien lisäksi myös runsaasti aikaa sekä rahaa. Pitkään kestäneeseen projektiin alkaa jossain vaiheessa väsymään, ja silloin tulee tyydyttyä kompromisseihin ja mentyä siitä, mistä aita on matalin. Ne kuuluisat viimeiset listat jäävät ehkä laittamatta ja mökin keittiö saa toimia monta vuotta ilman toimivaa viemäröintiä. Pahimmassa tapauksessa mökki laitetaan myyntiin, sillä voimavarat loppuvat ennen sen valmistumista.

Salvos tarjoaa hirsimökistä haaveilevalle helppoakin helpomman konseptin, jossa mökin rakennuttaja ei väsytä itseään rakentamisen aikana. Laajasta valikoimasta asiakkaalla on mahdollisuus valita oma unelmiensa mukainen mökki, jota voidaan muunnella täysin vastaamaan kaikkia toiveita sekä tarpeita. Ja mikä parasta, mökki valmistuu nopeasti omia voimavaroja kuluttamatta.

Salvoksen uusi hirsimökki viikossa -kampanja ylittää mökistä haaveilevan toiveet mökin valmistumisen aikataulusta. Mökki kohoaa paikalleen jopa viikossa, mikä tarkoittaa sitä, että unelmien hirsimökkiin pääsee asustelemaan todella nopealla aikataululla. Vaikka projekti on asiakkaalle vaivaton ja nopea, Salvoksen kestävä laatu sekä hirsirakentamisen oikeat periaatteet kulkevat mukana koko prosessin ajan.

Laadukasta hirsirakentamista

Salvos Oy kuuluu hirsirakentamisen alan pioneereihin. Vuosikymmeniä pitkät perinteet ovat saaneet vaikutteita niin entisaikaisista hirsirakentamistaidoista kuin myös nykyaikaisesta teknologiasta. Näiden avulla Salvos on voinut luoda perinteitä kunnioittavan, mutta modernin tavan tuottaa nykyaikaisia ja tyylikkäitä hirsimökkejä jo vuosikymmeniä. Suomalaisesta, pohjoisen tiheäsyisestä hongasta syntyy kestäviä ja kauniita hirsimökkejä vaativaankin makuun.

Salvoksen hirsimökkien moduulit valmistetaan ja viimeistellään kokonaan sisätiloissa, siistissä ympäristössä, joten mökki ei rakentamisen eri vaiheissa altistu sään aiheuttamille, ulkoisille rasitteille. Näin rakenteet pysyvät terveenä ja hyvässä kunnossa koko rakentamisen ajan. Sisätiloissa työn laadun tarkkaileminen on korkeampaa ja kustannustehokkaampaa, mitä ulkorakentamisessa yleensä on.

Pieni hirsimökki tai suuremman hirsimökin moduulit, eli täysin valmiit osat voidaan toimittaa yhdellä rahtikuljetuksella mökin tulevalle paikalle, mikä säästää merkittävästi rahtikustannuksia sekä on ekologinen vaihtoehto. Tämä valmiiden mökin tai sen osien saapuminen tontille tarkoittaa sitä, että jo seuraavalla viikolla mökin tupaantuliaisia voidaan viettää täysin valmiissa hirsimökissä.

Toiveissa oma hirsimökki?

Hirsimökki on usein pitkällisen unelmoinnin ja suunnittelun kohde. Salvoksen nettisivut sekä uudistunut Ideakirja tarjoavat hirsimökistä haaveilevalle monipuolisen katsauksen erilaisiin mökkivaihtoehtoihin sekä toteutuneisiin ratkaisuihin. Ideakirjaa selailemalla saa käsityksen hirsimökkien monista mahdollisuuksista ja samalla voi jäsennellä omia toiveitaan siitä, mitä omalta hirsimökiltään tahtoo.

Oman hirsimökin valmistajaksi Salvos on helppo valinta. Avoin ja asiakaslähtöinen palvelu tekee mökin suunnittelusta ja unelmien toteuttamisesta miellyttävää heti alusta lähtien. Suunnittelutyöt sekä budjetointi tehdään aina asiakkaalle ilmaiseksi. Hirsimökkien monipuolinen valikoima sekä muunneltavuus omien tarpeiden mukaiseksi ovat avainasemassa unelmien toteuttamisessa.

Salvoksen laaja-alainen osaaminen takaa hirsimökin ostajalle vaivattoman ja nopean tavan toteuttaa unelmiaan. Asiakkaan vastuulle jää vain muutama seikka, jotka hänen täytyy suorittaa ennen unelmansa toteutumista, sillä Salvos voi hoitaa kaiken muun. Tämän helpommaksi uuden mökin hankkiminen ei voi tulla.

Unelmat todeksi Salvoksen avulla

Hirsimökin toimitus asiakkaalle voidaan toteuttaa kolmella eri tavalla: muuttovalmiina, säältä suojaan – valmiina tai pakettitoimituksena. Suosituin sekä asiakkaalle helpoin vaihtoehto on valita muuttovalmis hirsimökki, jossa hänelle valmistetaan mökki aivan viimeistä naulaa ja listaa myöten valmiina. Mökkipakettiin voidaan sisällyttää kaikki työt aina tontin raivauksesta loppusiivoukseen saakka.

Muuttovalmis hirsimökki mahdollistaa asiakkaalle vaivattoman sekä kustannustehokkaan mökinhankkimisen. Hänen tehtäväkseen jää vesi- ja sähköliittymien tilaaminen sekä rakennusluvan hankkiminen Salvoksen toimittamilla virallisilla kuvilla. Myös rakennusvaiheesta vastaavan valvojan eli mestarin etsiminen jää asiakkaan tehtäväksi, kuten aina rakennuttajalle kuuluu. Mahdollisten sähkö- sekä vesiliittymien kytkemiseen asiakas tarvitsee itse valitut kytkijät paikalle, mutta heidän työnosuutensa on vähäinen, sillä kaikki tehdään valmiiksi mahdollisimman pitkälle.

Itse valitun vastaavan valvojan toimesta asiakkaan ei tarvitse itse käydä edes rakennustyömaalla, sillä Salvos sekä valvoja hoitavat mökin asumiskuntoon ja vieläpä todella nopealla aikataululla. Etenkin, jos mökki rakennetaan kauas asiakkaan asuinpaikasta, on suuri helpotus, että tontilla ei tarvitse olla itse paikan päällä seuraamassa mökin valmistumista.

Hirsimökki kohoaa viikossa tontille

Hirsimökin toimitusaika Salvokselta on aina 10-14 viikkoa. Tuossa ajassa hoidetaan mökkitontti kuntoon samalla kun mökki valmistuu tehtaalla valmiiksi. Asiakas voi halutessaan käydä jo tehtaalla tutustumassa tulevan mökkinsä valmistumisprosessiin. Mökin kaikki osat valmistetaan täysin valmiiksi, jonka ansiosta mökin pystytys on todella nopeaa.

Salvoksen laajasta ammattilaisten rivistöstä löytyy osaajia jokaiseen työvaiheeseen niin mökin rakentamiseen, pohjatöihin kuin viimeistelyvaiheeseen. Jatkuva toiminnan kehittäminen on kehittänyt konseptia tehokkaaseen sekä laadukkaaseen hirsimökkien rakentamiseen. Kaiken kattava palvelu takaa asiakkaalle erinomaisen mahdollisuuden nauttia elämänsä helpoimmasta rakennusprojektista.

Perustukset pystytään tekemään jopa yhdessä päivässä, ja itse rakennus toimitetaan myös parhaimmillaan vain tunneissa. Yhdellä kertaa tuleva tavaratoimitus säästää niin rahtikuluissa, mutta vähentää myös merkittävästi mökkitielle kohdistuvaa rasitetta. Erittäin tarkasti organisoitu toimitus takaa sen, että kaikki tarvittavat tuotteet ovat valmiina kuljetuksessa.

Mökin pystytys sekä tarvittavat työt vievät maksimissaan viikon, joten mökin tai mökkimoduulien saapuminen tontille tarkoittaa sitä, että tupaantuliaisten suunnittelussa kannattaa pitää jo kiirettä. Seinien pystytys sekä kattoelementtien asentaminen tapahtuvat sulavasti ja ammattitaidolla. Erilliset kuistit sekä portaat asennetaan paikan päällä ja sovitetaan maaston mukaan paikoilleen.

Valmis mökki kutsuu mukavaan lomanviettoon

Uusi hirsimökki asettuu mukavasti luonnon helmaan. Se sulautuu suomalaiseen maisemaan ja on paikoillaan, niin kuin olisi aina kuulunut siihen, vaikka viikkoa aikaisemmin sen paikalla ei ollut vielä mitään. Luonnollisen ja hillityn ilmeensä ansiosta hirsimökki onkin suosittu vapaa-ajanasunto. Sen puhdas ja raikas sisäilma tarjoaa parhaimman ilmapiirin täydelliseen rentoutumiseen. Salvoksen hirsimökit tuovat miellyttävästi esille puunkäytön mahdollisuudet sekä kauneuden. Ekologisesti työstetty hirsi sekä luonnonmukaiset materiaalit ovat seikkoja, johon ympäristötietoinen kuluttaja kiinnittää huomiota. Myös mökkitontin siivoaminen kaikista rakennusjätteistä on Salvoksen kunnianosoitus niin luontoa kuin asiakastakin kohtaan.

Viikossa valmistuva hirsimökki mahdollistaa asiakkaalle todella vaivattoman ja nopean tavan päästä nauttimaan oman mökin miellyttävästä tunnelmasta. Hirsimökin yleisilmeestä sekä kaikista yksityiskohdista voi nähdä sen, kuinka Suomen metsissä kasvaneet hongat voivat taipua taitavissa käsissä kauniiksi asunnoiksi. Tyylikäs ja huolellisesti viimeistelty hirsimökki on kestävä ja kaunis kymmenienkin vuosien kuluttua.

Tilaamalla Salvoksen kuvaston voit aloittaa unelmiesi hirsimökin suunnittelun jo tänään. Matka suunnittelusta valmiin mökin toteutumiseen on asiakkaalle aina miellyttävä, helppo sekä nopea. Salvoksen kanssa yhdessä suunniteltu ja toteutettu hirsimökki ei jää keskeneräiseksi odottelemaan seuraavaa rakennusintoa, vaan asiakas saa mökin, joka on viimeistä kattolistaa myöten valmiina.

Moderni hirsimökki sopii suomalaiseen maisemaan

Hirsimökki on erinomainen ratkaisu vapaa-ajanasuntoa rakennettaessa. Terve ja raikas sisäilma, helppo muunneltavuus sekä kaunis ulkonäkö ovat seikkoja, jotka tekevät hirsimökistä suositun vaihtoehdon sopivaa vapaa-ajan asuntoa pohdiskelevalle.

Hirsimökki valitaan usein myös sen takia, että se ulkonäöllisesti sopii erinomaisesti suomalaiseen maisemaan. Se sopii niin erämaahan kuin myös taajama-alueelle sekä mökkiasutuksen keskelle. Monimuotoisuutensa sekä muunneltavuutensa ansiosta hirsimökki voidaan niin sanotusti sulauttaa luontoon tai korostaa kauniisti esille taustastaan.

Suomalainen Salvos rakentaa hirsimökit sekä muut hirsituotteet pohjoisen laadukkaasta, tiheäsyisestä puusta. Hitaasti kasvaneet puut ovat parhainta hirsimateriaalia tiheytensä sekä kestävyytensä ansiosta. Hyvästä puusta syntyy oikealla tavalla työstettynä kestäviä sekä kauniita hirsimökkejä niin perinteiseen kuin myös moderniin makuun.

Hirsimökki on terve rakennus

Hirsi on luonnollinen ja ekologinen rakennusmateriaali. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta se on turvallinen käytössä, sillä seinärakenteen sisään ei jää piiloon jääviä kerroksia, joiden kuntoa ei pysty tarkistamaan ilman rakenteiden aukaisua. Näin ollen hirrestä valmistetun rakennuksen kunnon arviointi on helppo suorittaa.

Hirren kyky kerätä ja luovuttaa kosteutta ympäröivän ilmankosteuden mukaan tekee hirsirakennuksesta niin sanotusti hengittävän. Hirsi onkin varmin valinta rakennusmateriaaliksi etenkin silloin, jos kärsii allergioista tai sisäilmasairauksista, sillä sen kyky tasata sisäilman kosteus- ja lämpötilanvaihteluita auttaa
pitämään sisäilman epäpuhtauksien määrän vähäisenä.

Hirsimökin raikas ja terve sisäilma tehostaa mökillä olemisen nautintoa. Hyvässä sisäilmassa rentoutuminen on kokonaisvaltaisempaa ja virkistävää. Salvoksen hirsimökit valmistetaan täysin sisätiloissa, jolloin ulkoilman kosteus eikä epäpuhtaudet rasita rakenteita laisinkaan rakennusvaiheessa. Sisätiloissa
valmistetut hirsimökit toimitetaan joko kokonaisena tai moduuleina paikan päälle yhdellä rahtikuljetuksella, joka on todettu ekologiseksi ja tehokkaimmaksi tavaksi toimittaa hirsimökki kohteeseen.

Huolellinen suunnittelu takaa toimivan hirsimökin

Omien tarpeiden mukaan suunniteltu ja toteutettu hirsimökki tarjoaa parhaimman vastineen hankinnalle. Ennen mökin hankintaa kannattaa kartoittaa omat tarpeet sekä toiveet mökin suhteen. Myös mökin jälleenmyyntiarvo kannattaa ottaa jo suunnittelussa huomioon, joten jotkut valinnat, kuten varustelutaso kannattaa valita sen mukaan.

Hirsimökki hankitaan usein omaan käyttöön, mutta se on myös hyvä valinta sijoituskohteeksi. Omaan käyttöön sekä myös vuokrakäyttöön suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon mökin pääsääntöinen käyttökohde ja -aika. Talviharrastuskeskusten liepeillä olevien mökkien varustetasoon kannattaa sisällyttää tarpeeksi tilaa erilaisille hiihto- sekä lasketteluvälineille sekä runsaammalle vaatevarastolle.

Haka 2A

Hirsimökin suunnittelussa tilankäyttö sekä toimivuus kannattaakin ottaa huomioon. Toimivalla pohjaratkaisulla sekä tehokkailla neliöillä varustettu mökki on miellyttävä käyttää. Säilytystiloihin sekä laadukkaisiin materiaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota, jotta mökki on helppo pitää siistinä ja puhtaana.

Salvoksen laaja hirsimökkimallisto tarjoaa runsaan määrän erilaisia tila- ja pohjaratkaisuja mökin suunnitteluun. Huolella suunnitellut pohjaratkaisut takaavat pienempäänkin mökkiin mukavaa tilantuntua sekä käytännöllistä toimivuutta. Mallistosta löytyy pelkistettyjä, suppeammalla varustetasolla olevia hirsimökkejä, kuin myös täysin kodin varustelulla suunniteltuja ratkaisuja. Salvoksen valmiit mallit eivät ole ainoa mahdollisuus mökin hankintaan, vaan asiakkaalla on mahdollisuus yhdistellä eri mökkien ominaisuuksia toisiinsa tai rakennuttaa mökki omien toiveidensa pohjalta.

Hirsimökit kestävät aikaa

Salvoksen hirsimökit rakennetaan pitkän kokemuksen sekä laajan tiedon pohjalta. Näin ollen hirsimökit edustavat pitkäaikaista suomalaista perinnerakentamista. Vanhanaikaisen hirsirakentamisen avuksi on Salvoksella otettu käyttöön nykyaikainen huipputeknologia, jonka avulla hirsimökit voidaan valmistaa
entistä ekologisemmin, laadukkaammin ja asiakasystävällisemmin. Hirsimökin hankkimisessa on hyvä huomioida samat seikat, mitä tulee ajatelleeksi omaa kotia valittaessa:
mökkipaikan kulkuyhteydet, ympäristö, mökin ominaisuudet sekä käyttömukavuus. Miellyttävällä paikalla olevan hirsimökin käyttöaste on korkeampi, mitä huonojen kulkuyhteyksien takana olevien mökkien. Tämä korostuu etenkin huonojen kelien aikaan, sillä mökille pääsy voi estyä esimerkiksi hoitamattomien teiden vuoksi.

Laadukas hirsimökki on pitkäikäinen ja mahdollisesti koko elämän mittainen lomanviettopaikka, joten sen suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon myös mökin käytön mahdollisuus pieneten lasten kanssa, iäkkäämpänä tai liikuntarajoitteisena. Hirsimökin tehokas tilankäyttö sekä muunneltavuus tarjoavat pitkäaikaisen rentoutumispaikan moneen eriin elämäntilanteeseen.

Salvoksen kokonaisvaltainen asiakaspalvelu auttaa aina hirsimökin ensisuunnitelmista lähtien, jotta asiakkaalle saadaan räätälöityä monipuolinen sekä toimiva hirsimökki, joka palvelee jokaisessa elämäntilanteessa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hirsimökki sopii kaikenlaiseen ympäristöön

Hirsimökin ulkonäkö on nykyään raikas ja ryhdikäs. Aikaisemmilla vuosikymmenillä hirsimökit olivat kaikki kutakuinkin saman näköisiä malliltaan ja ulkomuodoltaan. Lähes kaikki mökit olivat harjakattoisia sekä raskastekoisen näköisiä ja ainoana vaihteluna muihin mökkeihin saattoi olla vain eri värinen ulkomaali.
Nykyisin hirsimökit edustavat tyylikästä, monipuolista ja omaperäistä rakennuskantaa. Pienillä yksityiskohdilla saadaan luotua itselle sekä ympäristöönsä sopiva hirsimökki tyylistä tinkimättä.

Olipa suunnittelemassa hirsimökkiä keskelle erämaata, rantatontille tai vaikkapa hiihtokeskuksen lomakylään, on hyvä huomioida ympärillä oleva luonto. Luonto tarjoaa näyttävät puitteet monenlaisille hirsimökeille. Ympärillä olevat puut, mahdollinen rantaviiva sekä maaston vaihtelut tuovat hirsimökin kauniisti esille ja halutessaan hirsimökin voi myös suunnitella niin sanotusti sulautumaan luonnon helmaan.

Perinteisten hirsimökkimallien rinnalle ovat nousseet modernit, raikkaan ja pelkistetyn näköiset hirsimökit. Useat eri kuistit sekä mökin ympärille rakennettavat terassit sekä patiot tarjoavat lisätilaa mökille sekä tuovat miellyttävää ilmettä myös hirsimökin ulkomuotoon. Reilunkokoiset ikkunat sekä katetut kuistit tarjoavat mökin sisälle kauniisti luonnon valoa sekä antavat esteettömän näkymän ympäristöön. Hirsimökin hillitty ulkonäkö ei pilaa ympärillä olevaa maisemaa, vaan korostaa Suomalaista luonnon monimuotoisuutta sekä kauneutta.

Salvoksen hirsimökki on helppo valinta

Panoraama

Onko haaveenasi unelmien hirsimökki mukavalla paikalla? Projekti ei etene, sillä et ehkä osaa aloittaa mökin suunnittelua sekä toteutusta omatoimisesti. Ei hätää, sillä Salvoksen hirsimökit voidaan toteuttaa aivan alusta saakka tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Sinun työksesi jää kertoa meille toiveesi mökin
suhteen, niin me teemme kaiken muun puolestasi.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan ja monipuolisen hirsimökkimalliston tai mahdollisuuden itse suunniteltuun mökkiin. Valmiisiin mökkimalleihin voi tutustua mukavasti etukäteen tilaamalla Salvoksen uudistuneen Kuvaston ja aloittaa oman unelmien mökin suunnittelemisen. Omien toiveiden täsmentymisen jälkeen hirsimökin toteuttamien on helppo aloittaa.

Salvoksen laajaan palveluun kuuluu työn tekeminen aina mökkitontin raivauksesta rakennuslupien hakemiseen. Myös rahoituksen hankkiminen onnistuu edullisen Salvos-rahoituksemme kautta. Asiakkaalla on mahdollisuus valita itse, minkä verran hän osallistuu aktiivisena rakennusprosessiin vai osallistuuko ollenkaan, sillä muuttovalmis-paketin valinneena hänelle toimitetaan täysin valmis mökki siistittyine ympäristöineen.

Salvoksen toiminta on aina avointa ja mutkatonta. Asiakkaalla on mahdollisuus tulla itse tehtaalle paikan päälle katsomaan, kuinka oma hirsimökin valmistuminen tapahtuu. Koko rakennusprosessin ajan Salvoksen taitavat ammattilaiset ovat valmiina palvelemaan asiakasta kaikissa eri vaiheissa. Yhteistyöllä sekä laadukkaalla osaamisella syntyvät Suomen kauneimmat hirsimökit!

tee päätös, jota et kadu

Salvoksella on jo satoja tyytyväisiä asiakkaita, joille olemme saaneet toteuttaa kakkoskoteja ja vapaa-ajan viettopaikkoja.
Älä aikaile, vaan ota kokeeneeseen tehtaan edustajaan yhteyttä jo tänään!

WordPress Image Lightbox