Panoraama – koe luonto ainutlaatuisella tavalla

Haluaisitko viettää enemmän aikaa luonnossa? Rakastatko luonnonvaloa ja vuodenaikojen vaihtumisen seuraamista omalta sohvaltasi? Haaveiletko mutkattomasta vapaa-ajan viettotavasta? Sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, jotta pääset kokemaan luonnon kaikki sävyt. Sinulla on etuoikeus nauttia yhteisestä ylpeyden aiheestamme: suomalaisesta luonnosta. Teimme sen mahdolliseksi uudella tavalla. 

Panoraama 3A

Saamme ylpeänä esitellä uuden Panoraama -malliston. Panoraama -malliston rakennukset ovat moderneja hirsirakennuksia, jotka sopivat täydellisesti kakkoskodiksi tai hengähdyspaikaksi kiireisen arjen keskellä. Panoraamassa toimii kaikki: mallisto on suunniteltu kompaktiksi ja rakennus sisältää vain tarvittavan – ei mitään liikaa, eikä liian vähän. Lähes koko seinän levyisten ikkunoiden ansiosta pääset kokemaan luonnon ennen näkemättömällä tavalla. Rakennukset sopivat niin metsän keskelle, veden äärelle kuin vihreään maaseutumaisemaankin – sinä valitset, minkälaisessa maisemassa haluat herätä uuteen päivään.  Mallistossa on useita vaihtoehtoja pienemmistä yhden huoneen ratkaisuista isompiin rakennuksiin, joihin mahtuu isompikin perhe.

Miten panoraama valmistetaan?

Salvoksella on ainutlaatuinen konsepti, joka on saanut alkunsa perinteisistä hirsirakentamistaidoista ja  nykyaikaisesta teknologiasta. Salvoksella on kolme toimitustapaa: täysin valmis, säältä suojaan ja pakettitoimitus. Pienemmät rakennukset voidaan toimittaa säältä suojaan -toimituksena tai pakettina, tai rakentaa tehtaalla täysin valmiiksi, joten rakenteet eivät missään vaiheessa altistu esimerkiksi sään aiheuttamille rasituksille. Isommat Panoraama -rakennukset toimitetaan säältä suojaan -valmiina tai pakettitoimituksena asiakkaan valinnan mukaan.

Panoraama -mallisto on syntynyt asiakkaiden toiveista ja saanut vaikutteita tämän vuosikymmenen mökkitrendeistä. Mallistossa on kymmenen erilaista mökkimallia ja jokaiseen malliin on mahdollista tehdä muutoksia. Haluatko kakkoskodin, jossa on tilaa majoittaa myös kaukaa tulevia vieraita, vai haluatko kompaktin kokoisen rakennuksen, jossa tilaa on vain sen verran, kun tarvitset? Käytännössä saat juuri omiin tarpeisiisi nähden sopivan vapaa-ajan viettopaikan – kerro toiveesi, me toteutamme! Saat itse valita, mitä liimapuutolppien väliin tulee: ikkunoiden, ovien ja seinärimoitusten sijainnit ovat asiakkaan päätettävissä. Tutustu mallistoon!

Nukahda tähtien valoon ja herää auringon paisteeseen

Luonnon läheisyys rauhoittaa ja tarjoaa monenlaisia virikkeitä ja keinon ladata akkuja. Millaisessa ympäristössä sinä virkistyt? Onko unelmasi lähteä kotiovesta reippaalle metsälenkille neulaspolkua pitkin lasten kanssa, vai haluatko mieluummin katsoa takapihan pellolla laiduntavia lampaita samalla kun syöt aamiaista? Saatat rentoutua poimiessasi mustikoita metsässä tai lukemalla kirjaa mökin terassilla. Pieni piilopirtti metsän keskellä voi olla paikka, jossa keho ja mieli elpyvät.  Luonnossa saat olla oma itsesi – se tarjoaa mahdollisuuksia toteuttaa itseään erilaisten harrastusten tai vaikkapa aistiterapian avulla. Luonnossa saat upeita kokemuksia ja luonnolla on myös suuri merkitys emotionaaliseen hyvinvointiin.

Panoraama 10
Panoraama 3

 

ASIANTUNTIJAMME OVAT sinua varten

Meille on tärkeää, että prosessi on asiakkaalle mahdollisimman helppo ja miellyttävä. Pitkän kehitystyön ansiosta tarjoamme asiakkaillemme vain ammattitaitoisesti ja laadukkaasti suomalaisesta puusta valmistettuja hirsirakennuksia.

Olet askeleen päässä hirsiunelmasi toteuttamisessa

Ota yhteyttä sinua lähimpään edustajaan, niin autamme sinua
elämäsi helpoimman rakennusprojektin onnistumisessa.
Tuodaan yhdessä luonto lähellesi.

Tilaa myös uusi kuvasto ja inspiroidu!