Hirsiaitat tuovat mukavasti lisätilaa

Eikö olisi mukava ottaa yövieraita kotiin, mutta sänkytilaa ei ole riittävästi? Tuttu tilanne varmasti monelle meistä, joilla koti on mitoitettu juuri asukasluvun mukaan. Lisävuodepaikkoja on saatavana hirsiaitan avulla. Pihalle rakennettu kodikas hirsiaitta tuo mukavasti lisätilaa oleskeluun sekä nukkumiseen.

Piha-aitta antaa myös erinomaisen lisän tavaroiden säilytykseen, sillä hyvin tuulettuvassa aitassa säilytettävät tavarat eivät pääse homehtumaan. Varastoaitta on helppo muuttaa tarvittaessa nukkuma-aitaksi.

Salvos tarjoaa upean hirsiaittamalliston tuomaan lisätilaa niin kotiin kuin mökillekin. Tilaamalla Salvoksen kuvaston pääsee paremmin tutustumaan toimitusvaihtoehtoihin sekä mallistoihin.

10v Juhla-aitta

Pienelle pihalle hyvin sopiva, näppärän kokoinen aitta antaa mahdollisuuden usealle lisävuoteelle. 10v Juhla-aitta -mallisto on kompakti yksi huoneinen nukkuma-aitta. Sen pinta-ala on hiukan alle yhdeksän neliötä, mutta mittasuhteiltaan se on sellainen, että sinne saa mahtumaan parivuoteen lisäksi myös yhden lisävuoteen. Mallistosta voi valita aitan joko harja- tai pulpettikattoisena.

Alisa Vainio-mallisto

Tilavat Alisa nukkuma-aitat ovat kahden huoneen kattavia hirsiaittoja. Aitta on monipuolinen käytössä sillä toisen huoneen voi pitää hyvin varastona ja suurempaa käyttää oleskelu- ja nukkumatilana. Molemmille huoneille on oma sisäänkäyntinsä. Alisa-aitat ovat 20 neliöisiä, sopusuhtaisia ja kauniita. Niistä löytyy kolmea erilaista pihjaratkaisua. Aitan suuret ikkunat tuovat valon kauniisti sisälle. Alisa 19 -mallissa on mahdollisuus suureen, tilavaan kuistiin, mikä antaa ulkoilmasta nauttivalle tilaisuuden päästä nauttimaan aamuauringosta suoraan vuoteesta.

Johanna Matintalo-mallisto

Mukavaa yhdessäoloa tarjoava Johanna 2 -malli on erinomainen valinta esimerkiksi pieneksi mökkityyppiseksi rakennukseksi tontille. Sen sisään kätkeytyy mukavan kokoinen oleskelutila sekä liukuoven taakse jäävä makuutila. Aitan tupa tarjoaa tilaa yli kymmenen neliötä ja se on varustettu tulisijalla, joten aitan mukavasta tunnelmasta voi nauttia myös kylmillä ilmoilla. Terassi tarjoaa mahdollisuuden aamukahvien nauttimiseen pihalla.

Nukkuma-aitta

Salvoksen laajimman valikoiman tarjoaa Nukkuma-aitta-mallisto. Se käsittää kuusi erilaista ja eri kokoista aittaa. Malliston suurin Nukkuma-aitta 44 käsittää usean huoneen sekä ajosillalla varustetun välitilan lisäksi varastohuoneen. Tämä hulppea nukkuma-aitta on yli 15 metriä pitkä rakennus, joten ihan pieneen pihaan sitä ei kannata mahduttaa. Malliston muut aitat ovat maltillisemman kokoisia, mutta tilavia aittoja. Joihinkin aittoihin voi halutessaan lisätä kuivakäymälän, jolloin se lisää aitan käytön monipuolisuutta etenkin mökkiolosuhteissa.

Laajasta hirsiaittamallistosta huolimatta asiakas ei aina löydä omaan tarpeeseen juuri sitä oikeaa aittaa, joten Salvoksen aittamallisto on täysin muunneltavissa ja muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Muunneltavuus koskee aittojen kokoa, näköä sekä toimitussisältöä sekä -tapoja.