Hirsiaittatoimitukset 

Hirsiaitat ovat vuosisatoja olleet pihapiiriemme kaunistuksia. Ennen niiden käyttöarvo oli korkea, sillä niissä säilytettiin kotitalouksien ruokavarat sekä muut varastoitavat tavarat. Aitan rakentaminen olikin tärkeimpiä töitä uuden kodin rakentamisen rinnalla.

Salvoksen hirsiaittamallisto herättää henkiin vanhanajan nukkuma-aittojen kulttuurin. Aitan hyvä tuulettuvuus, raikas ilma sekä puun tuoksu ovat tarjolla nykyaikanakin, mutta huomattavasti helpommalla, mitä sata vuotta sitten. Aittamallisto on myös muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti, mikäli mallistosta ei löydy juuri omaan tarpeeseen sopivaa aittaa.

Salvos tarjoaa kolmea erilaista toimitusvaihtoehtoa aittarakennuksen hankkimiseksi. Valmisaitta on suosituin, avaimet käteen -tyyliin, mutta sääsuojaan- sekä pakettitoimitusaitatkin ovat mukavia tapoja saada oma piha-aitta.

Valmisaitta on helppo ja nopea

Salvoksen muuttovalmis -toimituksessa hirsiaitta toimitetaan asiakkaalle täysin valmiina. Asiakkaalla on mahdollisuus valita laajasta sauna- ja aittavarustelusta tarvittavat lisäosat toimitukseen mukaan, jolloin aitta on heti täysin käyttövalmiina, kun se tuodaan. Laajasta varustelupaketista löytyy muun muassa laadukkaat käsityönä valmistetut sängyt.

Muuttovalmis aitta valmistetaan kokonaan sisätiloissa ja kuljetetaan asiakkaalle joko kokonaisena tai suurempien aittojen ollessa kyseessä, hirsimoduuleina, jotka kasataan paikan päällä. Muuttovalmis -toimitustapa on asiakkaalle ehdottomasti nopein ja helpoin, sillä hänelle ei jää varsinaista työosuutta tehtäväksi ollenkaan.

Sääsuojaan-toimituksen edut

Salvoksen sääsuojaan-toimitus on myös nopea tapa päästä nauttimaan aitan tunnelmasta. Salvoksen tehtaalla valmistetaan aitan runko sekä katto huopakatteeseen saakka. Tämän jälkeen asiakas saa itse rakentaa aittansa loppuun valmiiksi.

Rungon kasaaminen sekä katon teko ovatkin fyysisesti raskaimmat työt aittaa valmistettaessa, jolloin tällä toimituksella asiakas säästää sekä aikaa että voimia valitessaan sääsuojaan -toimituksen. Tähän toimitukseen asiakkaalla on mahdollisuus valita kaikki materiaali, mitä muuttovalmis -toimitukseenkin tulee, eli kaiken varustelun ikkunoista ja sängyistä lähtien. Näin ollen asiakas säästää huomattavasti siihen verrattuna, että hän lähtisi etsimään rakennustarvikkeet sekä muut materiaalit muualta.

Sääsuojaan-toimitukseen kuuluu osana myös tarkat ohjeet sekä detaljikuvat, joten rakentaminen helpottuu huomattavasti. Myös Salvoksen tukipuhelin auttaa mielellään, jos ongelmia syntyy.

Hirsiaitta pakettitoimituksella

Salvoksen kolmas toimitustapa on pakettitoimitus. Se on erinomainen tapa saada hirsiaitta esimerkiksi saareen tai muuhun vaikeakulkuiseen maastoon, johon kokonaisten rakennusten siirtäminen on vaikeaa. Pakettitoimituksessa asiakkaalla suositellaan olevan jonkinlaista rakennusalan kokoemusta, sillä tämä on Salvoksen työläin toimitustapa asiakkaan kannalta.

Pakettitoimitukseen voi sisällyttää kaiken tarvittavan rakennusmateriaalin puuosatoimituksen lisäksi. Tällöin rakentaminen on huomattavasti joutuisampaa, koska kaikki tarpeellinen tavara tulee samassa kuljetuksessa.

Pakettitoimitus on erityisesti rakentamisesta kiinnostuneiden suosiossa. Itsenäisesti rakentavalla on kuitenkin tarvittaessa mahdollisuus saada kaikki tarkat piirustukset sekä ohjeet, joiden avulla työ sujuu joutuisammin, mitä kappaletavarasta rakentamalla. Oman työpanoksen ja kädenjäljen näkyminen hirsiaitan rakenteissa on monille tärkeää.

Lisää tietoa ja ihania ideoita saa, kun tilaa Salvoksen kuvaston . Sen avulla monet unelmat ovat alkaneet ja toteutuneet!