fbpx

Hirsimökki vapaa-ajanasunnoksi

Hirsimökki metsän laidassa pienen perunamaan äärellä. Punaiseksi maalattu seinä, valkoiset ikkunapielet sekä harmaa pärekatto luovat harmonisen kontrastin metsän vihreyttä vasten.

Hirsimökki edustaa perinteitä, suomalaisuutta sekä kotia. Meidän jokaisen juuret löytyvät juurikin pienistä, vaatimattomista hirsimökeistä, entisaikaisista taloista. Koti rakennettiin aikanaan aina hirrestä, sillä se oli lähes ainoa rakennusmateriaali ja erityisen hyvä sellainen. Puut kaadettiin ja työstettiin käsin, joten monesti asumukset olivat meidän mittapuulla pieniä, sillä pienessäkin rakennuksessa oli todella työtä useallekin miehelle.

Kun teollistuminen ja sen myötä tullut betonirakentaminen lisääntyi, hirsirakentaminen hiipui. Talot alettiin tekemään kappaletavarasta tai betonista. Monet hyvät opit hirsirakentamisesta osittain unohdettiin ja syrjäytettiin. Suomalainen kesämökkikulttuuri on säilyttänyt kuitenkin hirsirakentamisen vankkana muutosten keskellä. Hirsimökki on kehittynyt pienestä tupa-asunnosta usean huoneen kattavaksi moderniksi rentoutumispaikaksi.

Hirsimökki edustaa kestävää kehitystä sekä lämpimiä arvoja

Hirsimökki on lämminhenkinen ja kodikas vaihtoehto vapaa-ajanasuntoa valittaessa. Laadukkaasti valmistettu hirsimökki on pitkäikäinen ja terve rakennus. Uudet hirsimökit edustavat vanhaa kansanperinnettä nykyaikaistettuina. Kokopuisen runkonsa ansiosta hirsimökit ovat painovoimaisella ilmanvaihdolla toimivia, kestäviä sekä kauniita rakennuksia.

Perinteitä noudattava perheyritys Salvoksen valmistama hirsimökki edustaa juuri kestävyyttä, laatua sekä kodikkuutta. Hirsimökit valmistetaan perinteitä noudattaen suurella sydämellä.

Hirsimökki edustaa perin suomalaista kulttuuria ja rakennustapaa. Hirrestä rakennetut asumukset ovat kautta aikojen olleet suuressa suosiossa. Hirsirakentamisen perusteet ovat säilyneet tähän päivään samanlaisina, vaikkakin teknologia mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman tavan rakentaa. Puun työstäminen perinteisin menetelmin on hidasta ja raskasta, joten nykyaikaiset tavat ovat kustannustehokkaita ja työstäjälle helpompia. Siksipä hirsirakentaminen on tänä päivänä saatu todelliseen uuteen nousuun. Asiakkaat ovat valveutuneita niin sanottujen muovitalojen sisäilmaongelmista ja tahtovat valinnoillaan vaikuttaa terveeseen huoneilmaan ja tuotteiden ekologisuuteen.

Hirsimökki nopeasti tehtaalta asiakkaalle

Lämmin kesäpäivä houkuttaa haaveilemaan omasta mökistä järven rannalla. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin saada viettää leppoisat lomapäivät ilman stressiä ja ylimääräistä työtä? Onneksi ajatuksen ei tarvitse jäädä unelmoinnin asteelle, sillä Salvoksen hirsimökit ovat jokaisen saatavilla. Jos mökin paikka on valmiina, Salvoksen ammattitaitoinen työporukka auttaa mökkiunelmaa eteenpäin joutuisaan tahtiin. Hirsimökki valmistuu asiakkaalle nopeasti, laadusta tinkimättä.

Asiakkaan tahdosta riippuen Salvoksen työntekijät voivat hoitaa tontin raivauksen, maansiirtotyöt sekä perustukset kuntoon. Asiakas itse voi halutessaan olla toimissa mukana, mutta hän voi myös keskittyä omiin juttuihinsa ja jättää mökinlaiton ammattilaisten harteille huoletta. Hirsimökit valmistetaan nykyään säältä suojattuina modernissa tehtaassa Pyhännällä. Tehtaassa on mahdollisuus valmistaa hirsimökin osat valmismoduuleina, jotka toimitetaan tontille yhtenä toimituksena.

Hirsimökin moduulit ovat nopeasti kasattavia, suuria kokonaisuuksia, joihin sisältyy lattiat, katot sekä ikkunat. Näin ollen hirsimökki on hetkessä valmiissa muodossaan ja rungoltaan valmiina. Tämän jälkeen hirsimökkiin kytketään sähköt ja vesi. Kun kaikki tarvittava on valmiina, asennetaan portaat ja mahdolliset kuistit paikoilleen.

Seuraavana askeleena mökkiprojektissa onkin tyytyväisen asiakkaan astuminen sisään valmiiseen upeaan hirsimökkiin. Leppoisat lomapäivät voivat alkaa laadukkaassa ja huolella valmistetussa hirsimökissä, joka antaa asukkailleen upeat puitteet loman viettoon.

Asiakkaan valinnat etusijalla

Hirsimökkejä valmistava Salvos antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita hirsimökin valmiusasteen, missä valmiudessa mökki toimitetaan asiakkaalle. Suosituin tapa on avaimet käteen -toimitus, missä asiakas saa odotella rauhassa mökin valmistumista. Asiakas saa nopean valmistumisen jälkeen muuttaa tyytyväisenä valmiiseen hirsimökkiinsä, joka on valmistettu juuri hänen toiveidensa mukaan.

Asiakas voi halutessaan myös rakentaa mökin itse. Tehtaalta toimitetaan perustusten mittapiirrokset, rakennuslupakuvat ja hirsikehän kasausohjeet varsinaisen mökkipaketin lisäksi. Ohjeistus on hyvin yksinkertainen, sillä vankka kokemus on opettanut selkeyttämään ohjeita ja karsimaan ylimääräisiä työvaiheita. Itsekasattavan hirsimökin kanssa asiakas ei missään vaiheessa jää yksin, sillä tehtaalla on oma tukipuhelin, johon asiakas saa soittaa ongelmien tai mieltä askarruttavien asioiden esiin tullessa.

Hirsimökit valmistetaan aina jokaisen asiakkaan toiveiden mukaan. Valittua hirsimökkipakettia on mahdollisuus muuttaa omanlaiseksi, sillä ikkunoiden ja ovien paikat sekä tilojen jakaminen ovat vaihdeltavissa ja muunneltavissa. Myös varustelun sisältöön voi asiakas itse puuttua. Itselle turhat lisät voidaan karsia pois ja valita laajasta valikoimasta jotain muuta tarpeellista tilalle.

Asiakkaalla on valittavanaan todella laaja valikoima erilaisia ja erityylisiä hirsimökkejä. Jos jokin mökkityyppi miellyttää ulkoisesti, mutta sisältä se ei vastaa toiveita tai tarpeita, niin yhdistämällä näiden mökkien ominaisuuksia asiakkaalle luodaan yksilöllisesti räätälöity mökki. Jo suunnitteluvaiheessa asiakkaan toiveet ja unelmat otetaan ensisijaiseksi ohjenuoraksi koko projektissa. Ammattitaitoiset työntekijät auttavat mielellään jo suunnitteluvaiheessa antamalla kokemuksen tuomia vinkkejä sekä ideoita.

Toimitussisältöä laajennetaan tarpeen mukaan

Salvos toimittaa suppeammankin hirsimökkipaketin mukana reilusti rakennustarvikkeita. Asiakkaalla on mahdollisuus valita ihan kaikki tarvittava materiaali mökinrakentamiseen Salvoksen kautta, vaikka tahtoisikin rakentaa itse. Hirsimökin rungon lisäksi asiakas valitsee omien tarpeidensa mukaan kattomateriaalit, lattian, mahdolliset tulisijat ja piiput. Asiakasta helpottaakseen Salvos mahdollistaa tavaroiden hankkimisen kauttaan. Tällöin hirsimökin rakentajalla on helppo saada juuri oikeanlaiset ja sopivat tuotteet eikä omatoimiseen tarjouskyselyihin sekä tavaran hakemisiin kulu erikseen aikaa.

Hirsimökin ostajalle Salvos tarjoaa laadukkaan hirsimökin lisäksi laatua myös muuhun toimitussisältöön. Esimerkiksi keittiö- ja wc-kalusteet tulevat Salvoksen omasta mallistosta, joten laaduntarkkailu on alusta pitäen korkea.

Salvoksen hirsimökkeihin ikkunat ja ovet valmistaa suomalainen Piklas. Laajasta valikoimasta on asiakkaan helppo valita itselleen sopivimmat ja miellyttävimmät.

Salvoksen omistama Pihatukku tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tulisijoja. Hirsimökin ostajan kannattaa valita laadukas varaava takka, joka luovuttaa lämpöä pitkään lämmittämisen jälkeen. Uudet varaavat takat tuottavat tasaista lämpöä jo pienellä puumäärällä, joka on selvää säästöä lämmityskuluissa. Hirsimökin ostajalla on siis mahdollisuus valita kestävät ja toimivat ratkaisut kaikkeen, mitä uudessa hirsimökissä tarvitsee.

rahoitus auttaa hirsimökki-unelmassa

Hirsimökin hinta koostuu toimitettavasta sisällöstä. Kertaostoksena summa on useille meistä mahdottomuus, mutta Salvoksen kautta on mahdollisuus saada erinomainen Nordea-pankkilaina. Pankille valmismökin vakuusarvo on 75 prosenttia, sillä Salvoksen tarkat laskelmat ovat paikkaansa pitäviä, eikä ikäviä lisäkustannuksia pääse syntymään. Loput 25 prosenttia ostaja voi vakuuttaa muilla kiinnityksillä, joten käsiraha ei ole pakollinen mökkiunelman saavuttamiseen.

Kaikki toimitettava sisältö kuuluu rahoituksen piiriin. Jos raha-asiat askarruttavat, kannattaa ottaa reilusti yhteyttä Salvos-ratkaisumyyjiin, jotka auttavat ja opastavat mielellään asiakkaita. Laadukkaan hirsimökin hinta ei laske, vaan arvo säilyy vuosikymmeniä.

Toteuta mökkiunelmasi helposti Salvoksen avulla

Kiire, väsymys ja arjen pyöritys käyvät usein hermoille. Työt tulevat usein kotiinkin työpäivän jälkeen, ja arjesta irti pääseminen on vaikeaa. Eikö olisi ihana omistaa paikka, jossa saisi kerätä voimia tavallista arkea varten?

Me Salvoksella voimme tarjota Sinulle avaimet onnelliseen rentoutumiseen, omaan hirsimökkiin. Ota rohkeasti yhteyttä niin tehdään yhdessä elämästä parempaa.