Hirsisaunan toimitus käy helposti

Sauna on osa suomalaista kulttuuriamme. Erityisesti koemme, että pihasauna on jotain perin suomalaista ja perinteikästä. Salvoksen hirsisaunoissa perinteet ja nykyaika kohtaavat sopuisasti. Laadukkaalla työllä sekä parhailla materiaaleilla syntyvät upeat, kestävät hirsisaunat suomalaisten pihoille.

Oman pihasaunan lämpimiin löylyihin on mahdollista päästä helposti Salvoksen avulla. Salvoksen kuvastoista löytyy upea valikoima vaatimattomista pihasaunoista aina suuriin saunamökkeihin saakka. Salvos toteuttaa myös asiakkaan omien toiveiden mukaiset saunamallit, sillä kaikkia saunoja voi muokata mieleisekseen helposti suunnitteluvaiheessa.

Hirsisauna Salvokselta

Sisäsaunan lämpö ei tunnu iholla niin pehmeältä ja hyvältä, kuin hirsisen pihasaunan. Usein pihasauna tuleekin perheen tärkeimmäksi saunaksi, joten sen suunnitteluun ja rakentamiseen kannattaa panostaa. Salvoksen asiakkaat voivat jo suunnitteluvaiheessa valita kolmesta erilaisesta toimitustavasta itselleen sopivimman. Vaihtoehdot ovat: muuttovalmis-, sääsuojaan- tai pakettitoimitus.

Eri toimitusvaihtoehdoilla mahdollistetaan asiakkaan oma osallistuminen rakennusvaiheisiin ja näin ollen asiakkaalle tulevien kustannusten alenemiseen. Hirsisaunan hinta koostuu materiaaleista sekä Salvoksen puolelta tehdystä työstä, joten toimitussisältöä ja -tapaa muuttamalla kuluja pystyy karsimaan.

Muuttovalmis hirsisauna

Nopein ja helpoin tapa päästä nauttimaan oman saunan lämmöstä on valita Muuttovalmis-toimitus. Tässä toimituksessa saunat valmistetaan alusta loppuun sisätiloissa ja toimitetaan asiakkaalle yhtenä toimituksena täydellisesti valmiina pihaan. Mahdolliset kuistit tai terassit liitetään runkoon samalla kertaa, joten saunaan pääsee rentoutumaan jo samana iltana.

Muuttovalmis-toimitus kerää kiitosta helppoudellaan, sillä asiakkaalle jää ainoaksi työosuudeksi vain saunamallin ja lisäosien valitseminen. Salvos hoitaa kaiken muun aina tonttitöistä loppusiivoukseen saakka.

Sääsuojaan-toimituksella nopeutta rakentamiseen

Raskain ja työläin vaihe hirsisaunan rakentamisessa on kehikon kasaaminen sekä katon rakentaminen. Sääsuojaan-toimituksessa Salvos toimittaa valmiin hirsikehikon sekä rakentaa katon huopakatetta myöten. Tällöin asiakkaalle jää helpommat työosuudet itse rakennettavaksi.

Kaiken rakennusmateriaalin, mitä saunan loppuun rakentamiseen tarvitsee, on mahdollista saada Salvoksen toimitukseen. Tällöin säästyy tavaran ja tarvikkeiden ostamiselta muualta sekä ylimääräisistä rakennustarpeista. Tarvittavat rakennusmateriaalit ovat mitoitettu juuri oikein, joten puolinaisia tarvikepaketteja ei tällöin jää.

Sääsuojaan-toimituksessa on eduksi, jos asiakkaalla on jonkinlaista kokemusta rakentamisesta. Kokemus ei toki ole pakollinen, sillä toimituksen mukana asiakas saa tarkat ohjeet ja detaljikuvat, joiden avulla työtä on helppo jatkaa.

Pakettitoimitus tee se itse -miehelle

Pakettitoimitus on suunnattu erityisesti rakentamisesta kiinnostuneille sekä vaikeakulkuiseen maastoon tuleviin saunoihin, kuten saareen. Pakettitoimituksessa asiakas saa kaiken tarvittavan materiaalin tilattua Salvoksen kautta aina sisustamisen sekä lisävarusteisiin saakka. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle kertarahtina, jolloin rahtimaksut jäävät kohtuullisiksi.