Tapahtumat & kampanjat

nopean tilaajan huippuedut – varaa toimitus vielä kesäksi!

Rakennus- ja valmistusprosessi ottaa aina useamman kuukauden, joten nyt on hyvä toimia mikäli haluat saada mökin, saunan tai aitan valmiiksi ensi kesäksi! Parhaat toimitusajat varataan nyt käynnissä olevilla maaliskuun kampanjaviikoilla. Soita tai tule tutustumaan tuotteisiin lähimpään myyntinäyttelyyn tai tehtaalle tehdasvierailulle.

viikonloppunäyttely 22.-25.3.2018

Salvoksella on neljä myyntinäyttelyä, joissa on nähtävillä Salvoksen hirsirakennuksia. Näyttelyt sijaitsevat Espoossa, Lahdessa, Tampereella (Pirkkala) sekä Jyväskylässä. Lisäksi rakennuksiin ja tuotantoon pääsee tutustumaan Salvoksen tehtaalla Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä. Näyttelyt palvelevat nyt viikonloppuna poikkeavasti pidemmillä aukioloajoilla, katso tarkemmat aukioloajat tästä.

Rakennusmessut jyväskylässä 16.3.-18.3.2018

Salvos on mukana Jyväskylän rakennusmessuilla 16.3.-18.3.2018 osastolla D-202. Nähtävillä on teollisen tuotannon 10 vuoden juhlatarjous rakennuksia sekä siirrettävän kuljetusalustan päälle rakennettava mökkivaunu. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin sekä keskustelemaan mökki-, aitta- ja saunatrendeistä.

KEVÄTMESSUT HELSINGIN Messukeskuksessa 12.-15.4.2018

Salvos on mukana Helsingin kevät messuilla kautta aikain suurimmalla osastolla. Messuilla nähtävillä lukuisia rakennuksia Johanna-malliston uutuusrakennuksesta pienempiin juhlavuoden tarjousrakennuksiin. Tervetuloa messuille keskustelemaan trendeistä, ihastelemaan tuotteita sekä varaamaan suunnitteluaika oman hirsiunelman toteuttamiseen. Salvoksen, Pihatukun sekä saunavaunut löydät viereisiltä osastoilta 7r128 ja 7r130. Lämpimästi tervetuloa.

 

WordPress Image Lightbox