Chat with us, powered by LiveChat
tutustu ainutlaatuiseen valmiskonseptiimme!

HIRSIAITAT NUKKUMISEEN JA OLESKELUUN

Hirsiaitat ovat nykyään luonnollinen valinta mökille ja kotipihapiiriin vieraiden tai perheenjäsenten majoittamiseen, tai vaikkapa ylimääräiseksi oleskelutilaksi. Aitta voi toimia jopa minimökkinä sellaiselle, joka nauttii ennenkaikkea ulkonaolosta ja kaipaa vähemmän tilaa sisätiloissaoleskelulle. Nukkuma-aitta tai ylimääräinen olohuone pihapiirissäsi voi olla varustettuna halutessasi suurilla näköalaikkunoilla ja miltei kaikki muukin on muuteltavissa aittamallistossamme – siksi hirsiaitta Salvokselta omalla pihallasi on täysin uniikki – sinun tarpeiseesi suunniteltu. Aitat toimitamme täysin käyttövalmiina, säältä suojaan tai pakettitoimituksena aivan kuten muutkin hirsirakennukset!

Hirsiaittamallistot

Väinämö aitta

Alisa aitta

Hirsiaitat

Hirsiaitat

KERRO TOIVEESI – SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UNELMIESI HIRSIAITTA!

Syvät unet raikkaassa sisäilmassa

Salvoksen hirsiset piha-aitat ovat erittäin suosittuja omakotitalon pihaan sekä kesämökille. Yleisesti talosta halutaan muuttaa aittaan nukkumaan aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, koska siellä sisäilma on raikas, luonto laulaa ja unet ovat syvemmät. Hirsiaitta halutaan myös silloin, kun tarvitaan lisämajoitustilaa mökille. Hirsiaitat ovat saatavilla täysin valmis-, sääsuojaan- ja pakettitoimituksena laajoilla lisävarustevaihtoehdoilla.

Hirsiaitat tuovat mukavasti lisätilaa

Eikö olisi mukava ottaa yövieraita kotiin, mutta sänkytilaa ei ole riittävästi? Tuttu tilanne varmasti monelle meistä, joilla koti on mitoitettu juuri asukasluvun mukaan. Lisävuodepaikkoja on saatavana hirsiaitan avulla. Pihalle rakennettu kodikas hirsiaitta tuo mukavasti lisätilaa oleskeluun sekä nukkumiseen.

Piha-aitta antaa myös erinomaisen lisän tavaroiden säilytykseen, sillä hyvin tuulettuvassa aitassa säilytettävät tavarat eivät pääse homehtumaan. Varastoaitta on helppo muuttaa tarvittaessa nukkuma-aitaksi.

Salvos tarjoaa upean hirsiaittamalliston tuomaan lisätilaa niin kotiin kuin mökillekin. Tilaamalla Salvoksen kuvaston pääsee paremmin tutustumaan toimitusvaihtoehtoihin sekä mallistoihin.

10v Juhla-aitta

Pienelle pihalle hyvin sopiva, näppärän kokoinen aitta antaa mahdollisuuden usealle lisävuoteelle. 10v Juhla-aitta -mallisto on kompakti yksi huoneinen nukkuma-aitta. Sen pinta-ala on hiukan alle yhdeksän neliötä, mutta mittasuhteiltaan se on sellainen, että sinne saa mahtumaan parivuoteen lisäksi myös yhden lisävuoteen. Mallistosta voi valita aitan joko harja- tai pulpettikattoisena.

Alisa Vainio-mallisto

Tilavat Alisa nukkuma-aitat ovat kahden huoneen kattavia hirsiaittoja. Aitta on monipuolinen käytössä sillä toisen huoneen voi pitää hyvin varastona ja suurempaa käyttää oleskelu- ja nukkumatilana. Molemmille huoneille on oma sisäänkäyntinsä. Alisa-aitat ovat 20 neliöisiä, sopusuhtaisia ja kauniita. Niistä löytyy kolmea erilaista pihjaratkaisua. Aitan suuret ikkunat tuovat valon kauniisti sisälle. Alisa 19 -mallissa on mahdollisuus suureen, tilavaan kuistiin, mikä antaa ulkoilmasta nauttivalle tilaisuuden päästä nauttimaan aamuauringosta suoraan vuoteesta.

Johanna Matintalo-mallisto

Mukavaa yhdessäoloa tarjoava Johanna 2 -malli on erinomainen valinta esimerkiksi pieneksi mökkityyppiseksi rakennukseksi tontille. Sen sisään kätkeytyy mukavan kokoinen oleskelutila sekä liukuoven taakse jäävä makuutila. Aitan tupa tarjoaa tilaa yli kymmenen neliötä ja se on varustettu tulisijalla, joten aitan mukavasta tunnelmasta voi nauttia myös kylmillä ilmoilla. Terassi tarjoaa mahdollisuuden aamukahvien nauttimiseen pihalla.

Nukkuma-aitta

Salvoksen laajimman valikoiman tarjoaa Nukkuma-aitta-mallisto. Se käsittää kuusi erilaista ja eri kokoista aittaa. Malliston suurin Nukkuma-aitta 44 käsittää usean huoneen sekä ajosillalla varustetun välitilan lisäksi varastohuoneen. Tämä hulppea nukkuma-aitta on yli 15 metriä pitkä rakennus, joten ihan pieneen pihaan sitä ei kannata mahduttaa. Malliston muut aitat ovat maltillisemman kokoisia, mutta tilavia aittoja. Joihinkin aittoihin voi halutessaan lisätä kuivakäymälän, jolloin se lisää aitan käytön monipuolisuutta etenkin mökkiolosuhteissa.

Laajasta hirsiaittamallistosta huolimatta asiakas ei aina löydä omaan tarpeeseen juuri sitä oikeaa aittaa, joten Salvoksen aittamallisto on täysin muunneltavissa ja muokattavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Muunneltavuus koskee aittojen kokoa, näköä sekä toimitussisältöä sekä -tapoja.

Hirsiaittatoimitukset 

Hirsiaitat ovat vuosisatoja olleet pihapiiriemme kaunistuksia. Ennen niiden käyttöarvo oli korkea, sillä niissä säilytettiin kotitalouksien ruokavarat sekä muut varastoitavat tavarat. Aitan rakentaminen olikin tärkeimpiä töitä uuden kodin rakentamisen rinnalla.

Salvoksen hirsiaittamallisto herättää henkiin vanhanajan nukkuma-aittojen kulttuurin. Aitan hyvä tuulettuvuus, raikas ilma sekä puun tuoksu ovat tarjolla nykyaikanakin, mutta huomattavasti helpommalla, mitä sata vuotta sitten. Aittamallisto on myös muunneltavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti, mikäli mallistosta ei löydy juuri omaan tarpeeseen sopivaa aittaa.

Salvos tarjoaa kolmea erilaista toimitusvaihtoehtoa aittarakennuksen hankkimiseksi. Valmisaitta on suosituin, avaimet käteen -tyyliin, mutta sääsuojaan- sekä pakettitoimitusaitatkin ovat mukavia tapoja saada oma piha-aitta.

Valmisaitta on helppo ja nopea

Salvoksen muuttovalmis -toimituksessa hirsiaitta toimitetaan asiakkaalle täysin valmiina. Asiakkaalla on mahdollisuus valita laajasta sauna- ja aittavarustelusta tarvittavat lisäosat toimitukseen mukaan, jolloin aitta on heti täysin käyttövalmiina, kun se tuodaan. Laajasta varustelupaketista löytyy muun muassa laadukkaat käsityönä valmistetut sängyt.

Muuttovalmis aitta valmistetaan kokonaan sisätiloissa ja kuljetetaan asiakkaalle joko kokonaisena tai suurempien aittojen ollessa kyseessä, hirsimoduuleina, jotka kasataan paikan päällä. Muuttovalmis -toimitustapa on asiakkaalle ehdottomasti nopein ja helpoin, sillä hänelle ei jää varsinaista työosuutta tehtäväksi ollenkaan.

Sääsuojaan-toimituksen edut

Salvoksen sääsuojaan-toimitus on myös nopea tapa päästä nauttimaan aitan tunnelmasta. Salvoksen tehtaalla valmistetaan aitan runko sekä katto huopakatteeseen saakka. Tämän jälkeen asiakas saa itse rakentaa aittansa loppuun valmiiksi.

Rungon kasaaminen sekä katon teko ovatkin fyysisesti raskaimmat työt aittaa valmistettaessa, jolloin tällä toimituksella asiakas säästää sekä aikaa että voimia valitessaan sääsuojaan -toimituksen. Tähän toimitukseen asiakkaalla on mahdollisuus valita kaikki materiaali, mitä muuttovalmis -toimitukseenkin tulee, eli kaiken varustelun ikkunoista ja sängyistä lähtien. Näin ollen asiakas säästää huomattavasti siihen verrattuna, että hän lähtisi etsimään rakennustarvikkeet sekä muut materiaalit muualta.

Sääsuojaan-toimitukseen kuuluu osana myös tarkat ohjeet sekä detaljikuvat, joten rakentaminen helpottuu huomattavasti. Myös Salvoksen tukipuhelin auttaa mielellään, jos ongelmia syntyy.

Hirsiaitta pakettitoimituksella

Salvoksen kolmas toimitustapa on pakettitoimitus. Se on erinomainen tapa saada hirsiaitta esimerkiksi saareen tai muuhun vaikeakulkuiseen maastoon, johon kokonaisten rakennusten siirtäminen on vaikeaa. Pakettitoimituksessa asiakkaalla suositellaan olevan jonkinlaista rakennusalan kokoemusta, sillä tämä on Salvoksen työläin toimitustapa asiakkaan kannalta.

Pakettitoimitukseen voi sisällyttää kaiken tarvittavan rakennusmateriaalin puuosatoimituksen lisäksi. Tällöin rakentaminen on huomattavasti joutuisampaa, koska kaikki tarpeellinen tavara tulee samassa kuljetuksessa.

Pakettitoimitus on erityisesti rakentamisesta kiinnostuneiden suosiossa. Itsenäisesti rakentavalla on kuitenkin tarvittaessa mahdollisuus saada kaikki tarkat piirustukset sekä ohjeet, joiden avulla työ sujuu joutuisammin, mitä kappaletavarasta rakentamalla. Oman työpanoksen ja kädenjäljen näkyminen hirsiaitan rakenteissa on monille tärkeää.

Lisää tietoa ja ihania ideoita saa, kun tilaa Salvoksen kuvaston . Sen avulla monet unelmat ovat alkaneet ja toteutuneet!

WordPress Image Lightbox