Chat with us, powered by LiveChat
tutustu ainutlaatuiseen valmiskonseptiimme!

Hirsisaunat laajasta mallistosta

Hirsisaunat Salvokselta käyttövalmiina jopa ensi kesäksi. Onko unelmasi aito hirsisauna oman mökin tai vaikkapa omakotitalon pihaan? Onko unelmanasi oma perinteinen rantasauna tai moderni pihasauna? Olipa haaveissasi perinteinen pihasauna ristikkonurkilla tai moderni pihasauna lohenpyrstönurkilla, suunnittelemme yhdessä kanssasi haluamasi kokoisen ja -tyylisen ulkosaunan. Mikäli haluamasi malli ei löydy mallistostamme, suunnittelemme sen sinulle. Tilojen koko ja järjestys, katon malli, nurkkatyypit, hirsivahvuus, ovien- ja ikkunoiden paikka, sisustusmateriaalit lauteineen – kaikki on suunniteltavissa toiveidesi mukaan! Pihasaunat sopivat aina myös ympärivuotiseen käyttöön ja laajan valikoiman ansiosta voit valita saunan yhteyteen mieluisan kokoisen pukeutumistilan, kuistin ja terassin. Valikoimista löytyvät myös suositut savusaunat.

Hirsisaunamallistot

Alisa pihasauna

Alisa saunatupa

Johanna pihasauna

Väinämö saunatupa

Väinämö Muorinsauna

Väinämö Vaarinsauna

Väinämö Combi

Väinämö Kytösavu

Väinämö

Hirsisaunat

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Hirsisaunat

KERRO TOIVEESI – SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UNELMIESI HIRSISAUNA!

Tiesitkö, että kaikissa malleissa ikkunoiden ja ovien paikat, ikkunoiden koot, rakennuksen varustelu sekä tilojen koko ja järjestys ovat täysin muunneltavissa? Jokainen rakennus on saatavilla sekä pulpetti- että harjakattoisena. Rakennuksen voit varustella mieleisesi mukaan valitsemalla mm. hirsivahvuuden, nurkkatyypin, pintakäsittelyt, terassit, tulisijat ja sähköt. Toimitusvaihtoehdot ovat muuttovalmis-, sääsuojaan- ja pakettitoimitus. Ideamallisto on muodostunut asiakkaille jo toteutuneista unelmista. Mikäli mieleistäsi mallia ei valikoimastamme löydy – älä huoli – suunnittelemme sen sinulle toiveidesi mukaan. Ehkä elämäsi helpoin rakennusprojekti alkaa tästä.

Pihasaunan lämpöä arvostetaan

Pihasaunan lämpimät löylyt sekä tunnelmalliset tuoksut tuovat usein ihania muistoja lapsuuden saunailloilta. Ei ollut kiire minnekään, ei huolta huomisesta, oli vain saunomisen rauhoittava hetki tutussa ja turvallisessa ympäristössä. Pihasauna oli usein ainoa peseytymispaikka, joten sen suojissa vietettiin paljon aikaa. Pihasaunan tilalle tulivat sähkökiukaalliset sisäsaunat, jotka syrjäyttivät hetkeksi pihasaunojen suosiota, mutta niiden suomaa lämpöä ei koeta niin rauhoittavaksi, mitä puukiukaallisten pihasaunojen.

Pihasaunat ovatkin kokeneet todellisen arvonnousuun viimevuosina. Perinteinen saunomistapa pihasaunassa tuo lapsuuden rakkaat saunaillat mieleen, joten oman pihasaunan lämpöön on ihana päästä rauhoittumaan.

Pihasauna sopii niin maalle kuin kaupunkiinkin

Salvoksen hirsisaunat ovat perinteisen hirsirakentamisen sekä modernin muotoilun tuloksia. Saunat sopivat niin syrjäiseen mökkimaastoon kuin asutusalueelle kaupunkiin. Saunan ulkonäkö kaavoitusalueella on toki säädelty, mutta Salvos pystyy vastaamaan kyseisiin vaatimuksiin muokkaamalla saunamallia sopivaksi. Esimerkiksi yleiskaava asettaa usein kattomallin vaatimuksen. Nykyään usein kaupunkialueelle valitaankin pulpettikattoisia saunoja, kun taas maaseudulla saunat tehdään usein perinteisellä harjakatolla.

Kaavamääräys asettaa myös muita ulkonäkö seikkoja pihasaunan osalle. Salvos tarjoaa hyvin maisemaan sulautuvia, hillittyjä sekä luonnollisen näköisiä pihasaunoja, joihin on valittavana kolmea erilaista nurkkatyyppiä: ristikkonurkkaa, lyhytnurkkaa sekä lohenpyrstönurkkaa. Näin ollen rakennuslupa on helppo saada, sillä saunat saadaan kaavoitukseen hyvin sopiviksi.

Pihasaunat rakennetaan nykyään usein moderneiksi ulkonäöltään. Suuret ikkunat sekä tilavat terassit tuovat kauniin luonnon saunojan lähelle. Luonnon läheisyys lisää saunomisen nautintoa huomattavasti.

Pihasaunan monet mahdollisuudet

Suomalaiset ovat mökkeilykansaa, mutta usein mökin laittaminen kaatuu taloudellisiin haasteisiin. Omasta pihasaunasta onkin kehittynyt monille mökkiin verrattavissa oleva rentoutumiskeidas. Pihasaunan yhteyteen usein rakennetaankin tilavat ajanviettoterassit, uima-allas sekä palju. Niiden avulla kotipihassa saunomien sekä kylpeminen saadaan helposti tuntumaan mökkilomalta.

Pihasaunan läheisyyteen on helppo rakentaa esimerkiksi kesäkeittiö. Se voidaan liittää erillisten kuistien tai terassien avulla yhtenäiseksi vapaa-ajanviettopaikaksi. Näin ruuanlaitto, saunomien ja mukava yhdessäolo omalla pihamaalla saadaan tuntumaan mökkilomalta.

Salvoksen saunojen laadukkaat ratkaisut

Salvoksen saunoissa yhdistyvät käytännöllisyys sekä luonnollinen kauneus. Kiukaan lasiluukku luo tunnelmallista valoa epäsuorasti valaisevien led-valojen lisäksi sekä seinien tummat sävyt kokevat raikkaan kontrastin vaaleiden haapapuulauteiden rinnalla. Saunahuoneiden lattiarakenne on rakennettu erinomaisesti tuulettuvaksi, joten se takaa erinomaiset happirikkaat löylyt. Uutuutena Salvoksen saunoissa toimii löylyjarru, jonka voi asentaa saunan kattoon kierrättämään löylyä tehokkaammin. Löylyjarru estää juuriheitetyn löylyn osumasta ensimmäisenä saunojan niskaan sekä hartioille, vaan se jakautuu lempeästi koko keholle.

Salvoksen saunoissa on mahdollisuus peseytymiseen saunan yhteydessä. Kiukaisiin on saatavana erillinen vedenlämmitin, jolla saa lämmitettyä veden nopeasti isommallekin porukalle. Saunassa peseytyminen perinteisin tavoin on monelle tärkeä osa saunakulttuuria, mutta uutuutena voidaan käyttää myös Pihatukun suosittua akkusuihkua, jolla esimerkiksi pitkien hiusten pesu sujuu helpommin.

Laadukas pihasauna on omistajalleen arvokas

Pihasaunanrakentamisen kustannukset jäävät reilusti alle mökin laittamisen sekä kunnossapidon. Laadukkaan pihasaunan omalla SPA-osastolla saa hankittua usein jo mökkitontin hinnalla. Saunan käyttöarvo pihalla on usein hyvin korkea verrattuna mökkiin, joten hyvän hirsisaunan hankkimiseen mennet varat eivät mene hukkaan.

Pihasaunan käyttö ei rajoitu pelkkiin loma-aikoihin vaan siellä on helppo käydä rentoutumassa milloin tahansa, ympäri vuoden. Saunan antama hyvänolontunne on erittäin tärkeä niin psyykkisen että fyysisen hyvinvoinnin kannalta. Saunan terveysvaikutukset nostattavat todella sen arvoa sekä arvostusta. Laadukas hirsisauna tasokkailla varusteilla nostaa myös tontin myyntiarvoa.

Salvoksen hirsisaunat ovatkin yhä useamman pihan lomakeitaita, joiden käyttäjät ovat erittäin tyytyväisiä valittuaan juuri Salvoksen saunatoimittajakseen.

Hirsisauna-mallisto herättää unelmia

Me suomalaiset olemme saunomista rakastava kansa. Saunominen on ihana keino rentoutua niin arjessa, kuin lomaillessakin. Pihasauna edustaa vanhanajan saunakulttuuria ja tunnelmaa. Miellyttävin keino päästä nauttimaan omasta pihasaunan lämmöstä on hankkia laadukas Salvoksen hirsisauna.

Salvoksen hirsisaunat tarjoavat saunojille lempeät, happirikkaat löylyt. Hyvin suunniteltu löylyn kierto sekä reilu ilmanvaihto takaavat parhaan saunakokemuksen.

Kaikissa valmissaunamalleissa on nähtävillä perinteisen hirsirakentamisen käsityön leima. Olipa sauna perinteinen tai moderni, sen lämpö, tunnelma ja löylyt ovat aivan yhtä miellyttävät.

Muorin Sauna

Pienelle tontille hyvin soveltuva Väinämö muorin Sauna edustaa perinteistä hirsisaunaa kaikessa yksinkertaisuudessaan. Muorin Saunoja on kahta eri mallia. Molemmat ovat alle kuusi neliöisiä, mikä helpottaa saunan sijoittamista pienelläkin tontilla. Tämä on laadukas perinnesauna ilman mukavuuksia.

Vaarin Sauna

Vaarin Sauna -mallistossa saunojalle on tarjolla kaksi saunamallia, joissa on avoin vilvoittelukuisti. Kuistin suojaan on mukava istahtaa lämpimien löylyjen lomassa. Kuistille kuuluu vakiona käsin veistetty penkki. Vaarin Sauna on erinomainen pienen tontin sauna, sillä kokonaispinta-ala on alle kymmenen neliötä. Tämän kokoluokan sauna on myös erinomainen rantasauna, sillä rannan läheisyyteen saa helpommin rakennusluvan pienelle saunalle.

Väinämö

Pukuhuoneella varustettu Väinämö-saunamallisto tarjoaa kuusi erilaista saunamallia. Pukuhuone lisää saunomisen mukavuutta ja toimii hyvänä vilvoittelupaikkana. Väinämö -malleissa on mahdollisuus valita erikokoisia pukuhuoneita aina 5,5 neliöiseen tupaan saakka. Erilaiset terassi- ja kuistiratkaisut mahdollistavat saunan yhteyteen soveltuvien paljujen tai SPA-altaiden liittämisen saunan yhteyteen. Väinämö-mallistossa on mahdollisuus valita perinteisen tai modernin saunan ulkonäkö. Tähän malliin sopii suuret näköalaikkunat, joihin voi valita Salvoksen varusteluosiosta peililasit, jolloin ulkoapäin saunan sisälle ei näe.

Väinämö Combi

Väinämö Combi on jalostunut Vaarin Saunan ja Väinämön yhdistelmästä. Mallistossa on kaksi hiukan erilaista sekä erikokoista saunamallia. Pukuhuoneella sekä avokuistilla varustettu sauna on erityisesti ympärivuotiseen saunan käyttöön soveltuva malli. Väinämö Combi sopii niin maaseudulle, mökille kuin kaupunkiinkin tuomaan ihanaa saunomisen tunnelmaa.

Väinämö Padakas

Väinämö Padakas -mallissa saunomisen mukavuutta lisää erillinen muuripata, jossa on mahdollisuus lämmittää saunojille pesuvesi. Nopeasti veden lämmittävän muuripadan voi sijoittaa erilliseen pesuhuoneeseen tai saunan kiukaan yhteyteen. Mökkiolosuhteissa muuripata on myös erinomainen tiskivedenlämmittäjä. Väinämö Padakas -mallistossa on kolme erilaista pohjaratkaisua, joissa kaikissa on mukavuutta lisäävä pukuhuone.

Kytösavu

Savusaunan ystäville on tarjolla kodikas Väinämö kytösavu-mallisto, joka kattaa kaksi hieman erilaista savusaunamallia. Kytösavun pehmeä lämpö sekä hyvä kosteus saadaan aikaiseksi juuri oikeanlaisella rakenteella sekä kiukaan kuoriosan tehokkaasti lämpöä sitovan vuolukiven ansiosta. Kytösavu lämpiää tavallista savusaunaa nopeampaa, joten saunan lämpöön on mahdollista päästä jo kahden tunnin lämmittämisen jälkeen.

Saunatupa

Salvoksen Saunatupa-mallisto käsittää kahdeksan erilaista mahdollisuutta. Saunatupa on erinomainen ratkaisu esimerkiksi vierasmajaksi tai tukikohdaksi rantatontille. Saunatuvassa on erillinen tupapuoli, jonne on mahdollisuus lisätä kamiina lämmönlähteeksi. Saunatuvan tuvan pinta-ala vaihtelee mallista riippuen 5,5 sekä 8,8 neliön välillä. Saunomisen jälkeen voi helposti mennä tuvan puolelle vilvoittelemaan ja ehkäpä yöpyäkin siellä.

Salvoksen laajasta saunavalikoimasta huolimatta asiakkaalla on mahdollisuus saada myös omien toiveittensa mukainen saunamalli, mikäli toivottavaa saunamallia ei löydy. Valmissaunat rakennetaan moduuleista, jolloin muunneltavuus asiakkaan toiveesta on helppo toteuttaa.

Hirsisaunan toimitus käy helposti

Sauna on osa suomalaista kulttuuriamme. Erityisesti koemme, että pihasauna on jotain perin suomalaista ja perinteikästä. Salvoksen hirsisaunoissa perinteet ja nykyaika kohtaavat sopuisasti. Laadukkaalla työllä sekä parhailla materiaaleilla syntyvät upeat, kestävät hirsisaunat suomalaisten pihoille.

Oman pihasaunan lämpimiin löylyihin on mahdollista päästä helposti Salvoksen avulla. Salvoksen kuvastoista löytyy upea valikoima vaatimattomista pihasaunoista aina suuriin saunamökkeihin saakka. Salvos toteuttaa myös asiakkaan omien toiveiden mukaiset saunamallit, sillä kaikkia saunoja voi muokata mieleisekseen helposti suunnitteluvaiheessa.

Hirsisauna Salvokselta

Sisäsaunan lämpö ei tunnu iholla niin pehmeältä ja hyvältä, kuin hirsisen pihasaunan. Usein pihasauna tuleekin perheen tärkeimmäksi saunaksi, joten sen suunnitteluun ja rakentamiseen kannattaa panostaa. Salvoksen asiakkaat voivat jo suunnitteluvaiheessa valita kolmesta erilaisesta toimitustavasta itselleen sopivimman. Vaihtoehdot ovat: muuttovalmis-, sääsuojaan- tai pakettitoimitus.

Eri toimitusvaihtoehdoilla mahdollistetaan asiakkaan oma osallistuminen rakennusvaiheisiin ja näin ollen asiakkaalle tulevien kustannusten alenemiseen. Hirsisaunan hinta koostuu materiaaleista sekä Salvoksen puolelta tehdystä työstä, joten toimitussisältöä ja -tapaa muuttamalla kuluja pystyy karsimaan.

Muuttovalmis hirsisauna

Nopein ja helpoin tapa päästä nauttimaan oman saunan lämmöstä on valita Muuttovalmis-toimitus. Tässä toimituksessa saunat valmistetaan alusta loppuun sisätiloissa ja toimitetaan asiakkaalle yhtenä toimituksena täydellisesti valmiina pihaan. Mahdolliset kuistit tai terassit liitetään runkoon samalla kertaa, joten saunaan pääsee rentoutumaan jo samana iltana.

Muuttovalmis-toimitus kerää kiitosta helppoudellaan, sillä asiakkaalle jää ainoaksi työosuudeksi vain saunamallin ja lisäosien valitseminen. Salvos hoitaa kaiken muun aina tonttitöistä loppusiivoukseen saakka.

Sääsuojaan-toimituksella nopeutta rakentamiseen

Raskain ja työläin vaihe hirsisaunan rakentamisessa on kehikon kasaaminen sekä katon rakentaminen. Sääsuojaan-toimituksessa Salvos toimittaa valmiin hirsikehikon sekä rakentaa katon huopakatetta myöten. Tällöin asiakkaalle jää helpommat työosuudet itse rakennettavaksi.

Kaiken rakennusmateriaalin, mitä saunan loppuun rakentamiseen tarvitsee, on mahdollista saada Salvoksen toimitukseen. Tällöin säästyy tavaran ja tarvikkeiden ostamiselta muualta sekä ylimääräisistä rakennustarpeista. Tarvittavat rakennusmateriaalit ovat mitoitettu juuri oikein, joten puolinaisia tarvikepaketteja ei tällöin jää.

Sääsuojaan-toimituksessa on eduksi, jos asiakkaalla on jonkinlaista kokemusta rakentamisesta. Kokemus ei toki ole pakollinen, sillä toimituksen mukana asiakas saa tarkat ohjeet ja detaljikuvat, joiden avulla työtä on helppo jatkaa.

Pakettitoimitus tee se itse -miehelle

Pakettitoimitus on suunnattu erityisesti rakentamisesta kiinnostuneille sekä vaikeakulkuiseen maastoon tuleviin saunoihin, kuten saareen. Pakettitoimituksessa asiakas saa kaiken tarvittavan materiaalin tilattua Salvoksen kautta aina sisustamisen sekä lisävarusteisiin saakka. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle kertarahtina, jolloin rahtimaksut jäävät kohtuullisiksi.

WordPress Image Lightbox