fbpx

Mökkipaketti valmismökin sijaan

Mökkipaketti valmismökin sijaan

Mökkipaketti on suosittu tapa saada unelmien mökkiprojekti toteutettua. Mikäpä olisikaan parempi rentoutumispaikka, kuin oma mökki, jonka eteen on itse tehnyt sopivasti töitä. Valmistumisen jälkeen tuntee todella ansainneensa täydellisen rentoutumisen uudessa, ihanassa mökissä. Mökkipaketin hankkimisessa kannattaa suunnitella työt omien voimavarojen mukaan. Hirsirakentaja Salvos mahdollistaa kahdenlaista mökkipaketin toimitustapaa: sääsuojaan valmiiksi rakennettu tai puuosatoimitus. Molempiin on saatavana runsas lisävarustevalikoima, jota käyttämällä mökin saa rakennettua täydellisen valmiiksi kaikilta osin.

Mökkipaketti laadukkaasti

Suomalaiset ovat mökkeilykansaa. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa on yli 500 000 mökkiä ja vapaa-ajanasuntoa. Luku kertoo mökkeilyn kovasta suosiosta kaikkialla Suomessa. Monien täytyy kuitenkin tyytyä vuokramökkeihin, kun oma mökki on vasta unelmointiasteella. Hirsirakentamisen pioneeri Salvos tahtoo mahdollistaa mökistä haaveilevan unelmat todeksi. Salvoksen lämpimien arvojen ja korkean laadun takaa löytyy vuosikymmeniä kestänyt työ suomalaisen hirsirakentamisen puolesta. Salvos tuottaa kaikki rakennukset ja rakennusten osat siistissä sisähallissa. Kaikki käytettävä puumateriaali on kotimaista, tiheäsyistä pohjoisen puuta.Pohjois-Pohjanmaalla, Pyhännällä sijaitsevat tuotantotilat ovat Pohjois-Euroopan moderneimmat. Uudenaikaisessa tehtaassa valmistetaan korkean laadun ja ekologisuuden periaatteella hirsirakennuksia perinteitä unohtamatta.  Pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla pystytään luomaan asiakaslähtöinen suunnittelu ja toteutus jokaiselle mökkiprojektille. Mökkipakettiin on helppo päätyä, mikäli osaa rakentamisen perusopit sekä nauttii itsenäisestä työskentelystä.

Unelmista toteuttamiseen

Usein unelmien toteuttaminen vaatii hiukan ponnisteluja sekä alkuun pääseminen voi olla hankalaa. Mökistä unelmoivan kannattaa ottaa reilusti yhteyttä Salvoksen ratkaisumyyjiin, sillä heiltä löytyy varmasti juuri se oikeanlainen tapa alkaa toteuttamaan tuota unelmaa. Ensimmäisenä kartoitetaan pääpiirteittäin mökin vaatimustaso ja paikka, jonne mökki olisi tarkoitus rakentaa. Sen jälkeen pistetään hihat heilumaan toteuttamisen edistämiseksi. Asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan alusta asti huomioon, sillä Salvoksen oma unelma on saada tulevat mökin omistajat onnellisiksi ja tyytyväisiksi. Kaikki suunnitteluvaiheen työt ovat asiakkaalle aina ilmaisia.

Mökkipaketti rahoituksella

Harvalla uuden mökin hankkijalla on mahdollisuus maksaa käteisellä koko tarvittavaa rahasummaa. Siksipä Salvos mahdollistaa turvallisen ja joustavan rahoituksen kahden eri kumppaninsa kanssa. OP-Pohjola sekä Nordea tahtovat tarjota Salvoksen asiakkaille erinomaista palvelua sekä turvaa mökkipaketin hankkimiseen. Etenkin Nordean, aina 200 000 euroon saakka ulottuva rahoitus on mökin laittajan mieleen. Lainalle saa jopa 25 vuoden takasin maksuajan ja korko on kohtuullisen matala. Salvoksen mökkipaketin erinomaisuus on siinä, että jo rahoitusta hakiessa asiakas tietää koko mökkipaketin kokonaishinnan, joten kokonaissummasta pankki voi taata jopa 75 prosenttia. Lopuille 25 prosentille asiakas voi hakea muita kiinnityksiä, joten käsirahaa ei tarvitse välttämättä ollenkaan. Hyvällä rahoituksella on vaikutusta asiakkaan turvallisuuteen raha-asioissa. Kun rahoitus on kunnossa, on helppo alkaa toteuttamaan unelmaa omasta mökistä.

Kuka tekee mitäkin

Mökkipaketin hankkimisessa asiakas voi valita, tahtooko hän rakentaa mökin alusta asti itse, vai antaako Salvoksen tehdä mökin runko ulkokattoon saakka valmiiksi. Etenkin saaristoon ja vaikeakulkuiseen maastoon suositellaan puuosatoimitusta, sillä suurien mökkimoduulien kuljettaminen voi koitua kyseisiin paikkoihin haasteelliseksi. Ennen mökkipaketin tulemista tontille täytyy kartoittaa maasto, johon mökki tulee. Salvokselta löytyy ammattilaiset hoitamaan raivaukset, pohjatyöt, LV-liittymät sekä perustukset. Mahdolliset tonttityöt voi toki asiakas halutessaan myös tehdä itse, sillä hän saa hyvät ja toimivat ohjeet Salvoksen ammattilaisilta. Tarvittavat tarvikkeet on helppo sisällyttää tilaukseen, niin säästyy tavaran muualta etsimiseltä. Salvos toimittaa tarkan hintaerittelyn tuotteistaan, joista asiakas voi valita, mitä tahtoo kuuluvan toimitukseen sekä työn että tavaroiden osalta.

Sääsuojaan–toimitus

Sääsuojaan-mökkitoimitus on nopea tapa päästä mökkiprojektin alkuun. Sääsuojaan rakennettu mökki on pakettitoimituksen ja valmismökin välimuoto. Tehtaalla sisätiloissa valmistetaan mökin runko valmiiksi, joka kasataan paikoilleen Salvoksen toimesta. Nurkat vahvistetaan kierretangoin, ikkunoiden ja ovien karapuut asennetaan valmiiksi, jotta painumaton ja painuva rakenne pääsevät elämään omaan tahtiin. Asiakas lisää itse ikkunat sekä ovet. Rungon pystytyksen jälkeen asennetaan kattoristikot tai lapevasat katon mallista riippuen. Mikäli on valinnut huovan kattomateriaaliksi, laitetaan vahva raakapontti, reunapellit sekä huopa. Jos asiakas tahtoo kattomateriaaliksi jonkin muun, asennetaan aluskate, rimat sekä vahvat ruoteet päälle. Siihen asiakkaan on helppo itse lisätä haluamansa kattomateriaali.

Sääsuojaan-pakettitoimituksessa on laaja tavaratoimitus mahdollisuus, jolloin asiakas pääsee helposti jatkamaan luovutuksen jälkeen mökin tekoa valmistumiseen asti. Asiakkaan on joutuisa jatkaa tästä vaiheessa työntekoa, sillä työläimmät ja raskaimmat työt on tehty valmiiksi. Asennusporukka siivoaa kaiken pystytyksestä tulleen sotkun mökin ympäriltä, jolloin asiakkaan on miellyttävä jatkaa itse tehden mökkiään.

Mökin pakettitoimitus

Pakettitoimitus on suunnattu erityisesti vaikeiden kulkuyhteyksien päässä oleville tonteille sekä saariin. Tämä toimitus on myös suosittu timpureiden keskuudessa, sillä moni tahtoo jättää oman työn jäljen rakentamiinsa rakennuksiin.

Pakettitoimituksessa asiakas saa hirsitoimituksen lisäksi puuosatoimituksen tahtomallaan sisällöllä. Myös kaiken muun tarvittavan materiaalin hankkiminen onnistuu aina tulisijoista lähtien Salvoksen varustelusta. Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus hankkia myös Salvoksen omistaman Pihatukun tuotteita. Sieltä löytyy laajempi valikoima laadukasta oheistavaraa mökkipakettiin sisällytettäväksi.

Mökkipakettitoimituksen sisältö on varsin laaja. Salvoksen vankalla kokemuksella on onnituttu luomaan tehokkaat ja järkevät pakettitoimituksen sisällöt. Asiakkaan ei itse tarvitse miettiä tavaran hankintaa eikä kuljetuksia. Myös kaikki lupapiirustukset, sähkösuunnitelmat ja perusteelliset ohjeet sisältyvät toimitukseen.

Mökkipaketin tavaratoimitus toimitetaan ekologisesti yhtenä toimituksena kerralla paikalle, jolloin säästetään rahtikuluissa ja tonttiteiden rajussa kulutuksessa.

Miksi valita Salvoksen mökkipaketti?

Suomessa on useita eri hirsimökkivalmistajia. Salvos on aikojen saatossa kehittänyt tuotteitaan, toimintaansa sekä asiakaspalveluaan aivan huipulle asti, joten siksi se on asiakkaalle turvallinen valinta. Nykyään ekologisuutta pidetään tärkeänä osana omia valintoja, joten Salvos on pystynyt vastaamaan asiakkaiden toiveeseen ekologisesta hirsimökistä. Jo tuotantovaiheessa kaikki jätteet kierrätetään oikeaoppisesti, joten sekajätettä ei tule juuri ollenkaan.

Salvoksen hirsirakentamisella on pitkät perinteet ja vankka kokemus. Hirsirakennusten vapaa hengittävyys on erityisen tärkeä seikka rakennuksen kestävyyteen ja puhtaaseen hengitysilmaan. Hirsirakennuksiin ei tule minkäänlaisia kosteudensulkumuoveja, joten ne eivät tarvitse koneellista ilmanvaihtoa. Hirsirakenteissa sekä muissa puuosissa ei ole mitään, mikä voisi kerätä kosteutta ja jättää rakenteita kosteaksi.

Mökkipakettitoimitus on Salvokselta turvallinen hankinta, koska asiakkaalle toimitettava tavara käy läpi huolellisen laaduntarkkailun, jolloin asiakas saa aina vain parhainta laatua. Myös taloudellisesti mökkipaketti on turvallinen, sillä jo suunnitteluvaiheessa käydään perin pohjin läpi, toimitussisältö hintoineen. Yllättäviä lisäkuluja ei pääse syntymään.

Asiakkaan ei tarvitse jäädä missään vaiheessa yksin rakentamisen vaiheissa. Salvoksen ammattilaiset ovat puhelinsoiton päässä ja auttavat mielellään puhelimitse.

Mökkipaketti on valmismökkiin nähden edullisempi vaihtoehto. Mökkipakettitoimituksesta saa aivan yhtä upean mökin aikaiseksi, mitä Salvoksen rakentamat valmismökit ovat.