fbpx

Rahoitus

Salvos-rahoitus

Vaivaton ja edullinen rahoitus hirsiunelmaasi varten

Rahoitus on yksi tärkeimmistä asioista kohti omaa hirsiunelmaa. Olipa kysymyksessä sitten pihasauna, hirsimökki tai vaikkapa lisämajoitustilan tarve mökille, Salvoksen tarjoama rahoitus on oivallinen ja vaivaton keino ratkaista rahoitusasiat. Rahoitusvaihtoehtoina Salvos tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa kahdenlaista: vakuudeton sekä vakuudellinen laina. Vakuudeton laina on tarkoitettu pienempiin hankintoihin ja vakuudellinen laina suurempiin kokonaisuuksiin.

Rahoitus – Neuvoa Salvos-ratkaisumyyjiltä

Salvos-ratkaisumyyjät auttavat sinua mielellään myös rahoitusasioihin liittyvissä kysymyksissä- pienempi pihasaunarahoitus, tai suurempi mökkirahoitus ja kaikki siltä väliltä selviävät yhdessä asiantuntijoidemme ja rahoituslaitosten asiantuntijoiden avustuksella. Ota meihin yhteyttä jo vaikka tänään – tarkemman yhteystiedot löydät yhteystiedot-sivulta.

Pienempiin hankintoihin

Joustava Salvos-rahoitus ilman vakuuksia – saat luottopäätöksen heti. Valmistamme rakennuksen valmiiksi tehtaalla ja Salvoksen rahoituksen ottamalla voit maksaa rakennuksen toimituksen jälkeen. Voit lyhentää lainaa haluamasi summan, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta. Esimerkiksi 10.000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 € kuukaudessa + tilinhoitomaksu. Maksimi lainamäärä on 50.000 €. Tarkemmat tiedot ja ehdot Salvos-ratkaisumyyjältäsi. Salvoksen kumppani pienemmissä rahoituksissa on OP-Pohjola. Kampanja: Tilaa nyt – maksa vasta 3 kk valmistumisen jälkeen, korko 0 %. Kolme kuukautta on korko- ja lyhennysvapaata, jonka jälkeen voit maksaa tuotteen ilman kuluja kertamaksulla tai vaihtoehtoisesti pienellä kuukausierällä kuukausittain. Kysy lisää ratkaisumyyjiltämme vaikka jo tänään!

Tunnelmalllinen hirsisauna haapalauteet löylykiulu ja juhannus

Suurempiin hankintoihin

Mökkiunelman toteuttaminen ei voi enää helpommaksi muuttua Nordean pankkilainan myötä. Salvoksen konsepti on asiakkaalle turvallinen valinta, koska rakentamisen kulutaso on tiedossa ennakkoon. Siksi valmismökin vakuusarvo on jopa 75 % hankintahinnasta, kun se yleensä on pankista riippuen 40 – 60 %. Loput 25 % voi vakuuttaa muilla kiinnityksillä ja näin ollen tilillä ei tarvitse välttämättä olla rahaa oman mökkiunelman toteuttamiseen. Lainaa voi maksaa pienemmissä erissä jopa 25 vuoden laina-ajalla edullisella korkotasolla. Kysythän lisää niin ohjaamme sinut Salvoksen Nordean palvelevaan myyntiryhmään. Salvoksen kattavimmalla, eli muuttovalmiina toimituksella jokainen yksityiskohta – halutessasi vaikkapa tonttitöitä, perustuksia, lisäterassien- portaiden- ja kaiteiden rakentamista ja asennuksia myöten – kuuluu rahoituksen piiriin, eikä yllätyksiä kustannusten ja kustannusarvion kasvamisen myötä pääse syntymään.

Rahoitus Salvos hirsimökin lasiveranta tunnelmaledivaloilla