Rahoituskampanja

Salvos-rahoitus

Joustava Salvos-rahoitus ilman vakuuksia – saat luottopäätöksen heti. Valmistamme rakennuksen valmiiksi tehtaalla ja Salvoksen rahoituksen ottamalla voit maksaa rakennuksen toimituksen jälkeen. Voit lyhentää lainaa haluamasi summan, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta. Esimerkiksi 10.000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 € kuukaudessa. Maksimi lainamäärä on 50.000 €. Tarkemmat tiedot ja ehdot vastuumyyjältäsi.

Kampanja: Tilaa nyt – maksa vasta 3 kk valmistumisen jälkeen, korko 0  %. Kolme kuukautta on korko- ja lyhennysvapaata, jonka jälkeen voit maksaa tuotteen ilman kuluja kertamaksulla tai vaihtoehtoisesti pienellä kuukausi erällä kuukausittain. Kysy lisää!

 

Mökkirahoitus

Unelmien toteuttaminen ei voi enää helpommaksi muuttua. Salvoksen konsepti on asiakkaalle turvallinen valinta, koska rakentamisen kulutaso on tiedossa ennakkoon. Siksi mökin vakuusarvo on jopa 75 % hankintahinnasta. Loput 25 % voi vakuuttaa muilla kiinnityksillä ja näin ollen tilillä ei tarvitse välttämättä olla rahaa oman mökkiunelman toteuttamiseen. Lainaa voi maksaa pienemmissä erissä jopa 25 vuoden laina-ajalla edullisella korkotasolla.

Tarkemmat tiedot ja ehdot vastuumyyjältäsi. Kysy lisää!