Saunamökin toimitustavat

Saunamökki on usean omakotiasujan unelma. Tunnelmallinen vapaa-ajanviettopaikka, jossa yhdistyvät saunomisen riemu sekä mukava yhdessäolo. Saunamökki on myös erinomainen tukikohta esimerkiksi mökkitontille tai kodinrakennustyömaalle.

Saunamökit voidaan toimittaa asiakkaalle jopa täysin muuttovalmiina, jolloin asiakkaan työosuudeksi jää vain sopivan saunamökkimallin valitseminen sekä varustelun valitseminen. Kaksi muuta tapaa ovat asiakkaalle hiukan työläämpiä, sillä rakennustyötä jää itselle tehtäväksi.

Valitsipa minkä saunamökkimalliston tai toimitustavan tahansa, asiakkaalla on mahdollisuus muokata ja muuttaa saunamökin mallia mieleisekseen. Omia toiveita ja käyttötarpeita kannattaa tuoda reilusti esille.

Muuttovalmis saunamökki valmistuu ilman rehkimistä

Salvoksen muuttovalmis-toimitustapa on erinomainen keino päästä nauttimaan oman saunamökin tunnelmasta ilman kovaa työtä. Saunatuvan suunnittelun ja varustelujen valitsemisen jälkeen asiakas voi jäädä rauhassa odottelemaan saunatuvan tulemista tontille.

Saunamökit valmistetaan täysin valmiiksi sisustaa myöten sisähallissa, jonka jälkeen ne kuljetetaan kohteeseen ja asetetaan perustuksille. Pienemmät saunamökit kuljetetaan kokonaisina, kun taas isommat valmistetaan erillisistä moduuleista, jotka liitetään paikan päällä toisiinsa. Lopuksi liitetään mahdolliset sähköliittymät sekä asennetaan portaat sekä kuistit.

Helppoa, nopeaa sekä vaivatonta asiakkaan näkökulmasta. Uuteen saunamökkiin on ihana asettua, kun kaikki on uutta, siistiä sekä laadukasta.

Sääsuojaan-toimitus jättää tekemistä asiakkaalle sopivasti

Salvoksen sääsuojaan-toimituksessa asiakkaalla on mahdollisuus osallistua itse myös saunamökkinsä rakentamiseen. Tässä toimituksessa Salvos valmistaa saunamökin täydellisen hirsikehikon sekä huopakatteeseen asti olevan katon, jolloin asiakkaalle jää saunamökin rakentaminen loppuun.

Asiakas voi valita Salvoksen laajasta tuotevalikoimasta aivan kaiken tarvittavan rakennusmateriaalin aina tulisijoihin sekä kalusteisiin saakka. Näin kun kaikki saunamökkiin menevä tavara hankitaan samasta paikasta kerralla, säästää huomattavasti sekä aikaa että rahaa.

Sääsuoja-toimituksen valitsemisessa kannattaa huomioida oman ajan käyttö sekä rakennusalan kokemus. Jos työmäärä mietityttää sekä ajankäyttö asettaa rajoituksia, kannattaa silloin valita muuttovalmis -toimitus.

Pakettitoimitus nikkareille

Monipuolinen saunamökin pakettitoimitus kattaa aivan kaiken, mitä rakentamiseen tarvitsee. Asiakkaalla on käytössä kaikki Salvoksen saunamökin materiaali, mutta tässä toimitustavassa hän saa itse rakentaa saunamökin aivan alusta alkaen itse.

Saunamökin pakettitoimitus on erinomainen esimerkiksi saareen rakennettaessa, sillä kokonaisen saunamökin kuljettaminen paikalle on haasteellista. Pakettitoimituksessa tavarat kulkeutuvat helpommin vaikeakulkuisessa maastossa osina ja näin ollen ovat kasattavissa paikan päällä.

Pakettitoimituksessa työnosuus jää asiakkaalle suhteellisen suureksi, joten kokemusta rakentamisesta suositellaan. Tämä toimitustapa on erityisesti nikkareiden suosiossa. Rakennusyötä helpottaa kuitenkin merkittävästi se, että kaikista työvaiheista on tarkat ohjeet sekä rakennustavara on mitoitettu juuri kyseiseen saunamökkiin sopivaksi.

Salvoksen kuvastoja tilaamisella pääsee mukavasti alkuun oman saunamökin suunnittelussa. Unelmille kannattaa antaa siivet kirjaa selaillessa!