Chat with us, powered by LiveChat

Huvudtitel här

FAMILJEFÖRETAG

SALVOS BYGGER MED KÄNSLA OCH SKICKLIGHET

Dina drömmars timmerstuga, gårdsbastu eller timrade bod behöver inte vara ett svårt och tidskrävande projekt. Vi på Salvos vill att projektet som helhet ska vara en trevlig upplevelse för kunden. Konsten att bygga med timmer och att förstå sig på materialen tar tid. Men allt börjar med en passion för att göra något som är hållbart och av hög kvalitet och som görs med omsorg från början till slut. 20 års erfarenhet av byggande och ansvar för de anställda lade grunden för Salvos framgångshistoria. Efter det har familjeföretaget under ett årtionde tillverkat över 2000 nyckelfärdiga timmerbyggnader.

Lue lisää

TIMMERSTUGOR

LÄGG FRAM DINA ÖNSKEMÅL – VI PLANERAR TILLSAMMANS DINA DRÖMMARS TIMRADE SOMMARSTUGA, TIMMERVILLA ELLER BASTUSTUGA!

Varje finländares dröm är en egen timmerstuga där man kan spendera tid med familj och vänner. Naturens ro, sprakande brasor och skvalpet av vatten är saker vi alla drömmer om. Salvos har gjort det enkelt att planera och köpa en stuga. Bland våra modeller hittar du idéer till din egen stugdröm. Våra lösningsförsäljare planerar den enligt dina önskemål med hänsyn till din budget. Planeringen och budgeteringen av byggnaden gör vi alltid kostnadsfritt. Varje modell finns både med sadel- och pulpettak och kan levereras antingen nyckelfärdig, vädertät eller som paketleverans. Ditt livs kanske enklaste byggprojekt börjar här.

Katso hirsimökit

TIMMERBASTUR

GÅRDSBASTU AV BASTANT FINSKT TIMMER – BADFÄRDIG ELLER SOM PAKETLEVERANS TILL DIN GÅRD!

Salvos snygga timrade gårdsbastu är en äkta, finsk timmerbastu. Materialet, konstruktionerna, utrustningen och ytbehandlingarna är präglade av finskt hantverk sedan 1800-talet, och värmen i bastun är därefter – mjuk och fyllig. När den färdiga gårdsbastun har transporterats till din gård kan du genast tända eld i den äkta, vedeldade bastuugnen – om en liten stund känner du väldoften som bjuder in till bastubad. Alternativt kan gårdsbastun beställas vädertät eller som paketleverans. Bland våra modeller hittar du idéer för att designa din egen bastu. Våra lösningsförsäljare planerar en lösning som motsvarar dina behov med hänsyn till utrustning och budget. Salvos är förmodligen ditt livs snabbaste och enklaste sätt att skaffa en bastu till din gård.

Katso hirsisaunat

TIMRADE BODAR

VI PLANERAR TILLSAMMANS DINA DRÖMMARS GÅRDSBOD. FRÄSCHHET OCH EN DJUP SÖMN VÄNTAR!

Salvos moderna timrade bodar är mysiga krypin och inbjudande härbärgen tillverkade med respekt för traditionerna. Tack vare den fräscha inomhusluften i en timrad bod vaknar du upp skönt från en djup sömn till naturens ljud. Den sköna nattsömnen kan både värdfolket och eventuella gäster njuta av. De mest populära ställena att placera en gårdsbod på är förutom sommarstället även den egna gårdsplanen, och bodarna används vanligtvis från tidig vår till sen höst. Du kan välja önskad utrustningsnivå ur vårt omfattande tillvalsutbud, som innefattar allt från handtillverkade sängar till uppvärmning. Leveransalternativen är nyckelfärdig, vädertät eller paketleverans. Ditt livs kanske enklaste bodprojekt börjar här.

Katso hirsisaitat
Nimikkomallistot
Nyheter
Snabblänkor
Samarbetspartner
WordPress Image Lightbox