Chat with us, powered by LiveChat
tutustu ainutlaatuiseen valmiskonseptiimme!

FINANSIERING

SALVOS-FINANSIERING

På vägen till din egen stockdröm är finansieringen något av det viktigaste. Oberoende av om drömmen gäller en gårdsbastu, en stockstuga eller några sovplatser till på stugan. Salvos med samarbetspartner erbjuder två finansieringsalternativ: lån utan säkerhet eller lån med säkerhet. Lån utan säkerhet är avsett för mindre anskaffningar och lån med säkerhet för större projekt.

FÖR MINDRE PROJEKT

Flexibel Salvos-finansiering utan säkerhet – du får kreditbeslutet utan dröjsmål. Vi gör byggnaden färdig på fabriken och med Salvos-finansiering kan du betala för byggnaden efter leverans. Du kan avkorta lånet med valfri summa, dock minst 1,2 % av den finansierade summan. För till exempel ett lån på 10.000 euro är den månatliga amorteringen minst 120 € + kontoskötselavgift. Maximal lånesumma är 50.000 €. Närmare information och villkor får du av din Salvosförsäljare. Salvos samarbetar med OPPohjola om småskalig finansiering. Kampanj: Beställ nu – betala först 3 månader efter färdigblivandet, ränta 0 %. Tre ränte- och amorteringsfria månader, varefter du kan betala för produkten antingen kostnadsfritt på en gång eller också på avbetalning med en liten månadsrat. Fråga mer!

FÖR STÖRRE PROJEKT

Lättare än med banklån från Nordea kan det inte bli att förverkliga drömmen om en stuga. Salvos koncept är för kunden ett tryggt val eftersom byggets kostnadsnivå är känd på förhand. Därför utgör den färdiga stugans säkerhetsvärde 75 % av anskaffningspriset medan det, beroende på bank, vanligen är 40–60 %. För resterande 25 % kan säkerhet ges i form av andra inteckningar vilket betyder att du inte nödvändigtvis behöver ha pengar på banken för att realisera din egen dröm om en stuga. Lånet kan återbetalas i mindre rater med upp till 25 års lånetid och till förmånlig ränta. Fråga mer så sätter vi dig i förbindelse med försäljningsgruppen som betjänar Salvos på Nordea.

WordPress Image Lightbox