Chat with us, powered by LiveChat
tutustu ainutlaatuiseen valmiskonseptiimme!

LEVERANSALTERNATIV

NYCKELFÄRDIG

I BÄSTA FALL ÄR RÄKNINGARNA DET ENDA KUNDEN BEHÖVER TA HAND OM

När du uppskattar smidighet och en komplett tjänst är vårt nyckelfärdiga leveransalternativ ditt val. Mindre byggnader, vanligtvis mindre än 25 kvadratmeter, byggs helt nyckelfärdiga på fabriken. Större stughelheter byggs på fabriken i moduler som sammansätts på plats. Endast taket monteras som storelement på plats och byggtiden på gården tar vanligtvis cirka en vecka. Med erfarenhet av över 2000 färdigbyggda timmerbyggnader och genom kontinuerlig utveckling vill vi att räkningarna ska vara det enda kunden behöver ta hand om.

TILLVERKAS INOMHUS

ALLTID SUNDA KONSTRUKTIONER

NYCKELFÄRDIG LEVERANS

INDIVIDUELL DESIGN

ETT ENDA AVTAL – FAST BUDGET

LEVERERAS FÄRDIG ELLER I MODULER

ENKLASTE VÄGEN TILL DIN TIMMERDRÖ

EGEN SALVOS-TJÄNST

VÄDERTÄT LEVERANS

KANSKE DET ENKLASTE SÄTTET ATT SÄTTA DIN EGEN PRÄGEL PÅ BYGGET

Vid en vädertät leverans bygger montörer som godkänts av Salvos en timmerstomme och ett yttertak, som sedan överlåts till kunden. När du väljer en vädertät leverans kan du välja mellan ett färdigt filttak eller för plåt- eller tegeltak en färdig underlagstäckning och läkt. Det vädertäta leveransalternativet omfattar flera tillvalsmöjligheter, så du kan genast efter leveransen fortsätta ditt byggprojekt. Om du vill får du i planeringsskedet alltid även priset för ett nyckelfärdigt alternativ så att det inte uppstår några överraskande kostnader för byggprojektet.

FÄRDIG TIMMERSTOMME

FÄRDIGLAGT FILTTAK

INGA KRÄVANDE ARBETSMOMENT

VÄDERTÄT BYGGNAD

OMFATTANDE UTRUSTNING

EN ENDA LEVERANS

EKOLOGISKT VAL

EGEN SALVOS BYGGARTJÄNST

PAKETLEVERANS

ÖBONS OCH SNICKARENS FAVORIT

Vill du bygga en timmerbyggnad själv av en timmerpaketsleverans som tillverkats av Salvos, eller ligger din tomt på en ö? På Salvos timmerfabrik tillverkar vi inomhus en paketleverans med den leveransomfattning du själv valt. Utöver timmerleveransen kan du även välja mellan olika typer av virkesleveranser samt tillval för olika delar av byggnaden, från eldstäder, pipor och fönster till bastulavar. Leveransomfattningen är fullt anpassningsbar enligt dina behov. Våra lösningsförsäljare hjälper dig att designa din egen timmerdröm, själva planeringen är alltid gratis. Starta ditt livs kanske trevligaste byggprojekt här.

INDIVIDUELL DESIGN

ÖVERLÄGSEN ANPASSNINGSBARHET

GÖR DET SJÄLV-LEVERANS

OMFATTANDE UTRUSTNING

ARBETS- OCH DETALJBILDER

EKOLOGISKT VAL

EGEN SALVOS BYGGARTJÄNST

VI HAR REDAN FÖRVERKLIGAT ÖVER 2000 OLIKA DRÖMMAR!
HUR SER DIN DRÖM UT?
KONTAKTA OSS
WordPress Image Lightbox