Toimintamalli

Ylivoimainen valmiusaste

Näin toimii Salvos

Näin toimii Salvos

Se, että rakennus tulee valmiina tontille on vasta alkusoittoa. Mökki- ja saunaprojektissa on paljon asioita, jotka on syytä huomioida, jotta projektin laajuus sekä kustannukset eivät pääse yllättämään. Me Salvoksella olemme ottaneet kaiken huomioon. Toimitussisältömme on ylivoimaisesti markkinoiden laajin.

Kaikki lähtee tonttikäynnistä. Rakennuksen sijoituksessa otetaan huomioon ilmansuunnat ja maanpinnan muodot. Tällöin mm. ikkunoiden paikat ja kulkutiet rakennukselle on helppo määritellä maisemat huomioon ottaen. Tonttikäynti on osa suunnitteluprosessia, joka tulee hoitaa huolellisesti. Salvoksen vastuumyyjät ovat ammattilaisia. Autamme teitä löytämään juuri teille sopivan ratkaisun. Saat jo suunnitteluvaiheessa eurontarkan hinnan projektistasi.

Salvoksen mallisto muuntautuu useampaan sataan eri variaatioon. Ikkunoiden ja ovien paikat, koot ja määrä, huonetilojen järjestys ja koko sekä rakennuksen ulko- ja sisäväritys ovat kaikki muunneltavissa. 

 

Valmistus tehtaalla sisätiloissa

Valmistus tehtaalla sisätiloissa

Salvoksen Valmismökit, Valmissaunat ja Valmisaitat rakennetaan tehtaalla sisätiloissa, suojassa sateelta ja tuiskeelta. Valmis rakennus pakataan huolellisesti kuljetusta varten. Tontilla suojaukset puretaan, ja rakennuksen voi ottaa heti käyttöön. Loppuun asti mietitty! Tehdasvalmistuksen edut näkyvät asiakkaalle tuotteen laadussa sekä projektin kokonaishinnassa. Tuotantoprosessi on tehokas, koska tarvittavia materiaaleja voidaan ottaa suoraan hyllystä juuri oikea määrä. Näin tarvikkeita ei tarvitse hankkia yhtään ylimääräistä ja turhia työmaa-ajoja ei pääse muodostumaan.

Toimitus täysin valmiina

Toimitus täysin valmiina

Kyllä, se tulee valmiina! Salvoksen Valmismökit, Valmissaunat ja Valmisaitat valmistetaan ja varustellaan tehtaalla sisätiloissa täysin valmiiksi. Salvos tunnetaankin ylivoimaisesta valmiusasteesta. Rakennus on toimitettaessa täysin valmis ja se voidaan ottaa käyttöön välittömästi. Keittiö-, wc-, kylpyhuonekalusteet, kodinkoneet, tulisijat, lauteet, valaisimet, terassit lasituksineen sekä portaat ja kaiteet ovat asennettuna valmiiksi. Kaikki pintakäsittelyt niin sisä- kuin ulkopuoleltakin on tehty valmiiksi, joten toimituksen jälkeen voitte keskittyä nauttimaan Valmismökin tai Valmissaunan tunnelmasta.

Salvos hoitaa koko projektin alusta loppuun

Salvos hoitaa koko projektin alusta loppuun

Unelmien kesämökin tai pihasaunan hankkiminen jää usein haaveeksi siksi, että rakentaminen on vaikeaa ja hidasta. Enää ei tarvitse olla niin. Salvoksen hirsimökkien, -saunojen ja aittojen rakennusprosessiin ei tarvitse varata aikaa viikkokaupalla. Salvos Valmissauna on löylyvalmis toimituspäivänä ja Valmismökki alle viikossa. Kun naapurissa vasta kaivetaan hiki hatussa perustuksia, Salvoksen Valmismökissä loikoillaan jo humisevan takan ääressä ja odotellaan kaikessa rauhassa pihapiirissä tuoksuvan hirsisaunan lämpeämistä.

Salvoksen viimeisteltyjen valmissaunojen ja -mökkien  pihamaalle ei jätetä rakennusjätettä tai ylimääräistä puutavaraa. Me huolehdimme tarvittaessa jopa perustusten teosta, eikä asiakkaittemme tarvitse kuluttaa kesälomapäiviään hirsirakennusten ulko- tai sisäseinien maalaamisessa. Salvoksen Valmismökit, Valmissaunat ja Valmisaitat tehdään kaikki alusta loppuun asti valmiiksi kaikkia yksityiskohtia myöten asiakkaan toiveiden mukaan.

Me viimeiselemme unelmamökkinne paikan päällä ja luovutamme rakennukset 100% käyttövalmiina. Salvoksen asiakkaalle ei jää muuta tehtävää kuin nauttia oman Valmissaunan löylyistä, ihastella maisemaa Valmismökin kotoisalta terassilta ja painua lopulta mieltä hivelevän kesäillan päätteeksi rauhallisille unille Valmisaittaan.

Markkinoiden kustannustehokkain toimitustapa

Markkinoiden kustannustehokkain toimitustapa

Kaikki lähtee suunnittelusta. Suunnitteluprosessin aikana otetaan huomioon kaikki, mitä mökki- tai saunaprojektissa tarvitaan. Salvoksen tuotteiden edullisuus perustuu tarkkaan etukäteissuunnitteluun, jossa hinnat tiedetään tarkalleen ennen toimitusta. Materiaalien hankinta on keskitetty ja kilpailutettu valmiiksi. Tehokas tuotanto takaa rakennusvaiheen onnistumisen kustannustehokkaasti verrattuna esimerkiksi tontilla rakentamiseen. Tarkka etukäteissuunnittelu, tehokas hankinta- ja tuotantoprosessi sekä toimitus täysin valmiina takaavat markkinoiden kustannustehokkaimman toimituksen. Tämän uskallamme sanoa ääneen ja seisoa edellä kerrottujen sanojen takana.

Haluatko vastata itse kokonaisuudesta voi otammeko kokonaisvastuun puolestasi?

Haluatko vastata itse kokonaisuudesta voi otammeko kokonaisvastuun puolestasi?
KEITTIÖ

Laadukkaat keittiöt kodinkoneineen ja sähköineen asennetaan valmiiksi tehtaalla.

KYLPYHUONE JA WC

Vesi-wc vai kuivakäymälä? Kylpyhuone ja wc-kalusteet asennetaan tehtaalla valmiiksi.

TULISIJAT

Takat, kiukaat ja kaminat asennettuna. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivan tulisijan.

RAKENNUSLUPAPROSESSI

Lupakuvat kuuluvat aina hintaan (julkisivu-, pohja-, leikkaus- sekä perustuskuvat rakennuksesta). Autamme teitä rakennusluvan hakemisessa sekä autamme löytämään valvojan verkostomme kautta. Rakennuslupaprosessi kestää kunnasta riippuen 1-6 kuukautta.

SÄHKÖ

Suunnitteluvaiheessa käydään läpi myös rakennuksen sähköistys. Rakennuksen sähköistys hoidetaan jo tehtaalla eikä sinun tarvitse erikseen teettää sähkösuunnitelmaa tai hoitaa sähkömiestä tontille.

LÄMPÖ JA VESI

Myös lv-suunnitelmat ja lv-asennus hoidetaan tehtaalla valmiiksi. Taas yksi huolenaihe vähemmän.

PERUSTUSKUVAT JA TOTEUTUS

Salvoksen perustuspalvelu hoitaa perustukset rakennuksille. Myös sade- ja jätevesijärjestelmät asennetaan tarvittaessa.

ALUSTAVAT TYÖT TONTILLA

Hoidamme tarvittaessa alustavat työt tontilla aina puiden kaadosta tien tekoon.

TERASSIT + TERASSILASITUKSET

Teemme tarvittaessa terassit lasituksineen valmiiksi toimituksen yhteydessä.

VALMISTUS

Valmistus tapahtuu tehtaalla sisätiloissa. Rakennus tehdään tehtaalla täysin valmiiksi kalusteita ja pintakäsittelyjä myöten.

TOIMITUS

Rakennukset toimitetaan valmiille perustuksille ja viimeistellään luovutuskuntoon.

LUOVUTUS

Luovutamme rakennukset sovittuna päivänä täysin valmiina. Ennalta sovittu muuttopäivä pitää!