Chat with us, powered by LiveChat
tutustu ainutlaatuiseen valmiskonseptiimme!

Toimitusvaihtoehdot

Täysin valmis

Parhaimmillaan asiakkaalle jää vain laskujen maksamisen ilo

Arvostaessasi vaivattomuutta ja palvelukokonaisuutta on valintasi täysin valmis toimitusvaihtoehto. Pienemmät rakennukset, yleensä alle 25 neliön kokoiset, rakennetaan jo
tehtaalla täysin valmiiksi. Suuremmat mökkikokonaisuudet rakennetaan tehtaalla tilamoduuleiksi, jotka yhdistetään kohteessa. Vain valmismökin katto asennetaan suurelementeistä kohteessa ja rakennusaika kohteessa kestää yleensä viikon molemmin puolin. Yli 2000 hirsisen valmisrakennuksen kokemuksella ja jatkuvalla kehittämisellä, haluamme, että parhaimmillaan asiakkaalle jää vain laskujen maksamisen ilo.

valmistetaan sisätiloissa

aina terveet rakenteet

luovutus muuttovalmiina

yksilöllinen suunnittelu

yksi sopimus – pitävä budjetti

toimitus moduuleina tai valmiina

helpoin tie hirsiunelmaan

oma salvos palvelu

Sääsuojaan

Ehkä helpoin tapa jättää oman käden jälki

Sääsuojaan toimituksessa Salvoksen valtuutetut asentajat pystyttävät hirsikehikon sekä asentavat ulkokaton, jonka jälkeen kohde luovutetaan asiakkaalle. Valittavanasi on sääsuojaan toimituksessa valmis huopakatto tai pelti- tai tiilikaton tullessa aluskate ja rima asennettuna. Sääsuojaan toimitusvaihtoehdossa on laaja tarviketoimitusmahdollisuus, joten pääset heti luovutuksen jälkeen jatkamaan rakennusprojektia. Saat suunnitteluvaiheessa halutessasi aina myös muuttovalmiin toimitusvaihtoehdon hinnan, jolloin yllättäviä kustannuksia rakennusprojektista ei pääse muodostumaan.

hirsikehikko pystytetty

huopakatto asennettu

vaativat työvaiheet tehty

rakennus säältä suojassa

laaja varustelu

yksi toimitus

ekologinen valinta

oma salvos rakentajapalvelu

Pakettitoimitus

Saarikohteiden ja nikkareiden suosikki

Haluatko rakentaa hirsirakennuksen itse Salvoksen valmistamasta hirsipakettitoimituksesta vai onko kohteesi saaressa? Salvoksen hirsitehtaalla valmistamme sisätiloissa sinulle valitsemallasi toimitussisällöllä olevan pakettitoimituksen. Valittavanasi on hirsitoimituksen lisäksi puuosatoimitus eri muodoissa sekä kattavasti lisävarusteita tulisijoja, piippuja, ikkunoita ja lauteita myöden. Toimitussisältö on täysin räätälöitävissä tarpeidesi mukaan. Ratkaisumyyjämme auttavat sinua oman hirsiunelman suunnittelussa, itse suunnittelu on aina ilmainen. Aloita tästä ehkä elämäsi mukavin rakennusprojekti.

yksilöllinen suunnittelu

ylivoimainen muunneltavuus

tee se itse -toimitussisältö

laaja varustelu

työ- ja detaljikuvat

ekologinen valinta

oma salvos rakentajapalvelu

Olemme toteuttaneet jo yli 2000 erilaista unelmaa!
Millainen sinun unelmasi on?
ota yhteyttä
WordPress Image Lightbox