Tontti+Mökki

TONTTI+MÖKKI

TÄYSIN UUDENLAINEN PALVELUMALLI – SALVOKSEN JA UPM BONVESTAN PALVELUT VOIDAAN NYT YHDISTÄÄ

tontti+mökki

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ

NOPEIN JA KUSTANNUSTEHOKKAIN TAPA RAKENTAA

TONTIN JA MÖKIN VOI RAKENTAA TALOUDELLISESTI

Usein mielikuva mökkirakentamisesta on se, että tontti ja mökki ovat kovin kalliita. Haluamme UPM Bonvestalla ja Salvoksella tarjota ratkaisua, josta ei hinnan takia tarvitse kieltäytyä.

NOPEIN TAPA TOTEUTTAA MÖKKIUNELMA

Salvos hoitaa koko rakennusprojektin alusta loppuun. Pitkäaikaisen kokemuksen ja jatkuvan kehitystyön ansiosta rakennusprojektin läpimenoaika on saatu hiottua huippuunsa. Tehokas tuotanto, suunnitelmallisuus ja projektin johto yksissä käsissä takaavat sen, että aikaa ja rahaa vieviä yllätyksiä ei tule vastaan.

AIKAJANA

KAIKKI YHDELLÄ SOPIMUKSELLA

upm logo

Kun haluat löytää unelmiesi rantatontin, UPM Bonvesta on kumppani, johon voit luottaa tonttikauppasi kaikissa vaiheissa. Tarjoamme kattavan valikoiman vapaa-ajantontteja niin suurten järvien ja veneilyreittien varrelta kuin rauhallisten metsäjärvien rannoilta ja saarista. Tonttimme sijaitsevat Suomen kauneimmissa maisemissa, Järvi-Suomesta aina Kainuuseen ja Kuusamoon asti.

tontit

MÖKKIUNELMAN TOTEUTTAMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN HELPPOA

KAKSI VAHVAA

UPM Bonvesta on tunnettu Suomen parhaista rantatonteista. Salvos on Suomen suurin Valmismökkien ja Valmissaunojen toimittaja.

UUDENLAINEN PALVELUMALLI

Markkinoiden helpoin tapa toteuttaa mökkiunelma. UPM Bonvestan rantatontille saat Salvoksen Valmismökin tai Valmissaunan muuttovalmiina yhdellä sopimuksella. Tiedät kokonaiskustannukset ja muuttopäivän etukäteen jo suunnitteluvaiheessa.

YLI 1300 TONTIN VALIKOIMA YMPÄRI SUOMEA

UPM Bonvestalla on rantatontteja aina Järvi-Suomesta Kainuuseen ja Kuusamoon asti.

YLI 1000 ERILAISTA MÖKKIMALLIA

Salvoksen mallisto muuntautuu yli tuhanteen eri malliin. Suunnittelemme aina sinun tarpeidesi mukaisen, yksilöllisen mökin haluamallasi varustelutasolla – tontin pinnanmuodot ja ilmansuunnat huomioon ottaen.

NOPEIN VAIHTOEHTO MÖKKIUNELMASTA HAAVEILEVALLE

Meiltä saat Suomen nopeimman toimituksen tontin ostosta muuttopäivään! Koko rakennusprojekti on käsissämme ja Salvoksen toimitusajat ovat tunnetusti Suomen nopeimmat. UPM Bonvestan rantatontit ovat valmiita tontteja, joille rakentamisen voi aloittaa heti. Tämän nopeammin et tonttia ja mökkiä saa mistään!

MARKKINOIDEN HELPOIN TOIMITUS

Mökkiunelman toteuttaminen on iso projekti. Mökkiprojektissa on paljon asioita, jotka on syytä huomioida, jotta projektin laajuus sekä kustannukset eivät pääse yllättämään. Salvos luovuttaa rakennuksen täysin valmiina UPM Bonvestan rantatontille.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ

Tontin ja mökin hankinnan ei tarvitse olla vaikea ja aikaavievä projekti. Me UPM Bonvestalla ja Salvoksella olemme havahtuneet siihen, että asiakkaille ei ole tarjolla riittävästi tietoa siitä, millainen projekti mökkiunelman toteuttaminen kokonaisuudessaan on. Kaikki lähtee tontin hankinnasta – mieleiseltä paikalta, hyvältä sijainnilta. Unelmien kesämökki, jossa mieli lepää ja arjen kiireet unohtuvat, kuulostaa hyvältä. Usein kuitenkin kuulemme tarinoita, joissa kiireet ja murheet alkavatkin siitä, kun aletaan suunnittelemaan itse projektia. Vastaan tulee kymmeniä, ellei satoja selvitettäviä asioita kaikkine kysymyksineen: Kuka hoitaa ja mitä? Kenellä on vastuu? Pitääkö budjetti ja kuinka paljon mikäkin maksaa? Mökkiunelma ja rauhan tyyssija siintää vielä kaukana tulevaisuudessa.

Tämä ei ole sitä, mitä me UPM Bonvestalla ja Salvoksella näemme mökkiunelman olevan. Olemme yhteistyössä kehittäneet palvelumallin, jossa voit kertoa meille toiveesi rantatontista ja mökkiunelmasta – me etsimme sinulle sopivan rantatontin ja suunnittelemme mieleisesi kesämökin. Annamme kokonaishinnan projektista jo suunnitteluvaiheessa ja päätös on helppo tehdä. Otamme kokonaisvastuun projektistasi ja ennalta sovittua muuttopäivää odotellesssa voit keskittyä harrastuksiin ja perhe-elämään. Mökkiunelman toteuttaminen ei koskaan aikaisemmin ole ollut näin helppoa!

UPM Bonvestan rantatontit löytyvät osoitteesta www.bonvesta.fi