fbpx

Tontti+mökki

Ehkä helpoin tie tehdä unelmista totta

Puuttuuko sinulta tontti ja haaveilet omasta hirsiunelmasta jossain päin kaunista Suomen luontoa? UPM Bonvestalla on yli 1300 tonttia ympäri Suomea, joissa on rakennusoikeus valmiina. Olemme halunneet tehdä UPM Bonvestan kanssa mökin hankinnasta mahdollisimman helppoa. Siksi loimme täysin uudenlaisen palvelumallin – Salvoksen ja UPM Bonvestan palvelut voidaan nyt yhdistää.

Kun haluat löytää unelmiesi rantatontin, UPM Bonvesta on kumppani, johon voit luottaa tonttikauppasi kaikissa vaiheissa. Tarjoamme kattavan valikoiman vapaa-ajan tontteja niin suurten järvien ja veneilyreittien varrelta kuin rauhallisten metsäjärvien rannoilta ja saarista. Tonttimme sijaitsevat Suomen kauneimmissa maisemissa, Järvi-Suomesta aina Kainuuseen ja Kuusamoon asti.

Tonttimme ovat vahvistetussa ranta-asemakaavassa ja yleiskaavassa olevia rakennuspaikkoja. Tonteille saa rakentaa varmasti ja rakennusprojektin voi aloittaa heti. Lisäksi valtaosassa rantatonteista on tie valmiina.

UPM Bonvestan rantatontti ja Salvoksen hirsirakennukset ovat vakaa ja turvallinen sijoitusmuoto, jotka yhdessä säilyttävävät arvonsa. Rantatonttien ja täten myös mökkien arvot ovat nousseet tasaisesti vuosi vuodelta.

Mökkiunelman toteuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa

Kaksi vahvaa

UPM Bonvesta on tunnettu Suomen parhaista rantatonteista. Salvos on markkinajohtaja hirsisissä vapaa-ajan valmisrakennuksissa.

Uudenlainen palvelumalli

Markkinoiden helpoin tapa toteuttaa mökkiunelma. UPM Bonvestan rantatontille saat Salvoksen hirsisen valmisrakennuksen muuttovalmiina yhdellä sopimuksella. Tiedät kokonaiskustannukset jo suunnitteluvaiheessa. Vaihtoehtoisesti voit ottaa hirsirakennuksen Salvokselta sääsuojaan- tai pakettitoimituksena.

Yli 1000 erilaista mökkimallia

Salvoksen ideamallisto muuntautuu tuhansiin erilaisiin malleihin. Kaksi samanlaista rakennusta ei Salvoksen tehtaalta lähde vaan jokainen rakennus suunnitellaan yksilöllisesti haluamallasi varustetasolla – tontin pinnanmuodot ja ilmansuunnat huomioon ottaen.

Nopein vaihtoehto mökkiunelmasta haaveilevalle

Muuttovalmiissa toimitusvaihtoehdossa Salvos ottaa kokonaisvastuun rakennusprojektin toteuttamisessa. UPM Bonvestan tonteilla on rakennusoikeus valmiina, joten rakennusluvan pääsee hakemaan heti. Salvoksen muuttovalmiiden hirsirakennusten toimitusaika on yhdestä neljään kuukauteen vuodenajasta riippuen. Ehkä nopein reitti oma hirsiunelman toteuttamiseen.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi kesämökki UPM Bonvestan rantatontille

Tontin ja mökin hankinnan ei tarvitse olla vaikea ja aikaavievä projekti. Me UPM Bonvestalla ja Salvoksella olemme havahtuneet siihen, että asiakkaille ei ole tarjolla riittävästi tietoa siitä, millainen projekti mökkiunelman toteuttaminen kokonaisuudessaan on. Kaikki lähtee tontin hankinnasta – mieleiseltä paikalta, hyvältä sijainnilta. Unelmien kesämökki, jossa mieli lepää ja arjen kiireet unohtuvat, kuulostaa hyvältä. Usein kuitenkin kuulemme tarinoita, joissa kiireet ja murheet alkavatkin siitä, kun aletaan suunnittelemaan itse projektia. Vastaan tulee kymmeniä, ellei satoja selvitettäviä asioita kaikkine kysymyksineen: Kuka hoitaa ja mitä? Kenellä on vastuu? Pitääkö budjetti ja kuinka paljon mikäkin maksaa? Mökkiunelma ja rauhan tyyssija siintää vielä kaukana tulevaisuudessa.

Tämä ei ole sitä, mitä me UPM Bonvestalla ja Salvoksella näemme mökkiunelman olevan. Olemme yhteistyössä kehittäneet palvelumallin, jossa voit kertoa meille toiveesi rantatontista ja mökkiunelmasta – me etsimme sinulle sopivan rantatontin ja suunnittelemme mieleisesi kesämökin. Annamme kokonaishinnan projektista jo suunnitteluvaiheessa ja päätös on helppo tehdä. Otamme kokonaisvastuun projektistasi ja muuttopäivää odotellesssa voit keskittyä harrastuksiin ja perhe-elämään. Mökkiunelman toteuttaminen ei koskaan aikaisemmin ole ollut näin helppoa!

UPM Bonvestan rantatontit löytyvät osoitteesta www.bonvesta.fi