fbpx

Alisa Vainio-mallisto

Alisa Vainio-mallisto

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UNELMIESI HIRSIRAKENNUS

Tiesitkö, että kaikissa malleissa ikkunoiden ja ovien paikat, ikkunoiden koot, rakennuksen varustelu sekä tilojen koko ja järjestys ovat täysin muunneltavissa? Jokainen rakennus on saatavilla sekä pulpetti- että harjakattoisena. Rakennuksen voit varustella mieleisesi mukaan valitsemalla mm. hirsivahvuuden, nurkkatyypin, pintakäsittelyt, terassit, tulisijat ja sähköt. Toimitusvaihtoehdot ovat muuttovalmis-, sääsuojaan- ja pakettitoimitus. Ideamallisto on muodostunut asiakkaille jo toteutuneista unelmista. Mikäli mieleistäsi mallia ei valikoimastamme löydy – älä huoli – suunnittelemme sen sinulle toiveidesi mukaan. Ehkä elämäsi helpoin rakennusprojekti alkaa tästä.

Hirsiaitat

syvät unet raikkaassa sisäilmassa

Salvoksen hirsiset piha-aitat ovat erittäin suosittuja omakotitalon pihaan sekä kesämökille. Yleisesti talosta halutaan muuttaa aittaan nukkumaan aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, koska siellä sisäilma on raikas, luonto laulaa ja unet ovat syvemmät. Hirsiaitta halutaan myös silloin, kun tarvitaan lisämajoitustilaa mökille. Hirsiaitat ovat saatavilla muuttovalmis-, sääsuojaan- ja pakettitoimituksena laajoilla lisävarustevaihtoehdoilla.

tervelliset rakenteet

raikas ilma

lähellä luonnon ääniä

3 toimitusvaihtoehtoa

Hirsisaunat

pihasauna toiveidesi mukaan

Aloitetaanko suunnittelu tyhjältä suunnittelulomakkeelta? Otetaan ideoita Salvoksen ideapankista ja tutustutaan myyntinäyttelyssä mallirakennuksien tilaratkaisuihin. Tehdään yhdessä suunnitelma budjettiinne sopivaksi. Kaikki suunnitelmat teemme veloituksetta ja ovet ja ikkunat voimme laittaa haluamaanne paikkaan. Varustellaan yhdessä rakennus. Näin olemme toteuttaneet jo yli 2000 hirsiunelmaa.

rakennus toiveidesi mukaan

useita tilaratkaisuja

laaja varustelu

3 toimitusvaihtoehtoa

Saunamökki

saunamökki toiveidesi mukaan

Mökkiunelma alkaa tukikohdan rakentamisesta mökkitontille. Saunamökki tarjoaa kaikki tarpeellisen mökkielämän nautintoihin ja toimii monelle myös päärakennuksena. Ratkaisumyyjämme suunnittelevat tontin, ilmansuunnat ja maastonkorkeudet huomioiden tarpeitanne vastaavan saunamökki kokonaisuuden. Tupa, katettu terassi lasituksilla sekä erillinen sauna ovat yleisin yhistelmä saunamökin hankkineille. Varustelemme rakennuksen tarpeitanne vastaavaksi. Toimitusvaihtoehtoina ovat muuttovalmis-, sääsuojaan- tai pakettitoimitus, joista suosituin on muuttovalmistoimitus. Kaikki malliston rakennukset ovat saatavilla niin harja- kuin pulpettikattoisena ratkaisuina.

rakennus toiveidesi mukaan

useita tilaratkaisuja

laaja varustelu

3 toimitusvaihtoehtoa