Hirsisaunat

Hirsisaunat

KERRO TOIVEESI – SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UNELMIESI HIRSISAUNA!

Tiesitkö, että kaikissa malleissa ikkunoiden ja ovien paikat, ikkunoiden koot, rakennuksen varustelu sekä tilojen koko ja järjestys ovat täysin muunneltavissa? Jokainen rakennus on saatavilla sekä pulpetti- että harjakattoisena. Rakennuksen voit varustella mieleisesi mukaan valitsemalla mm. hirsivahvuuden, nurkkatyypin, pintakäsittelyt, terassit, tulisijat ja sähköt. Toimitusvaihtoehdot ovat muuttovalmis-, sääsuojaan- ja pakettitoimitus. Ideamallisto on muodostunut asiakkaille jo toteutuneista unelmista. Mikäli mieleistäsi mallia ei valikoimastamme löydy – älä huoli – suunnittelemme sen sinulle toiveidesi mukaan. Ehkä elämäsi helpoin rakennusprojekti alkaa tästä.

Väinämö

käytännöllinen pukutila tuo lisää mukavuutta

Salvoksen Väinämö-saunoissa on kodikas pukuhuone. Se on miellyttävän viileä ja rauhallinen paikka hengähtää löylyjen lomassa. Talvella pukuhuone antaa suojaa viimalta ja pakkaselta. Erinomainen valinta omakotitalon pihaan ja rantasaunaksi. Väinämö-sauna eri versioissa on Salvoksen suosituin pihasauna.

suojaisa ja lämmin pukutila

pihasaunojen kestosuosikki

3 toimitusvaihtoehtoa

Muorin Sauna

hunajaiset löylyt taajamassa

Salvoksen Muorin sauna on pihasauna selkeimmillään koostuen valitsemasi kokoisesta saunarakennuksesta. Muorin Sauna voidaan sijoittaa pienellekin tontille ja se on erittäin suosittu kaavoitetulla asutusalueella. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Muorin Sauna tarjoilee unohtumattoman saunakokemuksen.

kaunis löylyhuone

happirikkaat löylyt

3 toimitusvaihtoehtoa

Vaarin Sauna

vilvoittelua löylyjen lomassa

Vaarin Saunoissa on viihtyisä, avoin vilvoittelukuisti. Voit istahtaa hetkeksi lähelle luontoa kipakanpehmeiden löylyjen lomassa. Avokuistin voi varustella kiinteällä penkillä, jonka alle jää tilaa esimerkiksi saunapuille. Kuistille saa lisää yksityisyyttä näkösuojaritilöillä. Vaarin Sauna on Salvoksen ensimmäinen saunamalli.

katettu kuisti

vilvoittelua sateelta suojassa

3 toimitusvaihtoehtoa

Väinämö Combi

saunomisen kaikki mukavuudet

Salvoksen Väinämö Combi yhdistää Väinämön ja Vaarin Saunan ominaisuudet. Tämä näyttävä ja käytännöllinen malli on ympärivuotisen saunojan todellinen unelma. Avokuistin, puku- ja löylyhuoneen koot ovat muutettavissa mieleisesi mukaan.

katettu kuisti

lämmin pukutila

3 toimitusvaihtoehtoa

Väinämö Padakas

vesi riittää isollekin kylpyporukalle

Salvoksen Padakas-mallissa on erillinen muuripata. Sen voi laittaa joko löylyhuoneeseen tai erilliseen pesuhuoneeseen. Nopeasti lämpenevällä padalla pesuvesi riittää suuremmallekin porukalle ja samalla saat tiskivedet kesämökkiin.

erillinen pesutila

lämmin pukutila

3 toimitusvaihtoehtoa

Saunatupa

saunan ja aitan ihanneyhdistelmä

Salvoksen Saunatuvassa on tilava tupa, joka voi toimia suurena pukuhuoneena, vierastupana tai vaikkapa tukikohtana rantatontilla. Tupaa on mahdollisuus kasvattaa kymmenen sentin välein ja sinne on saatavilla runsaasti lisävarusteita oman hirsiunelman toteuttamiseksi.

aittahuone vieraille

ensirakennus mökille

3 toimitusvaihtoehtoa

Kytösavu savusauna

ehkä paras tapa toteuttaa oma savusauna

Kytösavu savusauna sopii perinteisen, aidon savusaunan ystävälle. Juuri oikeanlaisen rakenteen ja kiukaan kuoriosan tehokkaasti lämpöä sitovan vuolukivien ansiosta Kytösavun kosteista ja lempeistä löylyistä voi nauttia hyvinkin pitkään. Yleensä savusaunan lämmittämiseen menee 4-5 tuntia, mutta Kytösavun savuntuoksuisiin löylyihin pääsee jopa kahden tunnin lämmittämisen jälkeen.

nopea lämmitys

hunajaisen pehmeät löylyt

3 toimitusvaihtoehtoa