fbpx

Saunamökit

Saunamökit

KERRO TOIVEESI – SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UNELMIESI SAUNAMÖKKI!

Tiesitkö, että kaikissa malleissa ikkunoiden ja ovien paikat, ikkunoiden koot, rakennuksen varustelu sekä tilojen koko ja järjestys ovat täysin muunneltavissa? Jokainen rakennus on saatavilla sekä pulpetti- että harjakattoisena. Rakennuksen voit varustella mieleisesi mukaan valitsemalla mm. hirsivahvuuden, nurkkatyypin, pintakäsittelyt, terassit, tulisijat ja sähköt. Toimitusvaihtoehdot ovat muuttovalmis-, sääsuojaan- ja pakettitoimitus. Ideamallisto on muodostunut asiakkaille jo toteutuneista unelmista. Mikäli mieleistäsi mallia ei valikoimastamme löydy – älä huoli – suunnittelemme sen sinulle toiveidesi mukaan. Ehkä elämäsi helpoin rakennusprojekti alkaa tästä.

Alisa Vainio -mallisto

saunamökki toiveidesi mukaan

Alisa Vainio -malliston saunamökit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Hirsimoduulien sisäleveys on 2600 mm ja moduleita voidaan kasvattaa pituussuunnassa aina kymmeneen metriin asti. Lisäksi moduuleita voidaan ydistää L-malliin, jolloin moduuleiden väliin saa kätevästi rakennettua lasitetun terassin. Voit halutessasi ottaa rakennuksen muuttovalmiina, sääsuojaan asennettuna tai pakettitoimiuksena.

rakennus toiveidesi mukaan

useita tilaratkaisuja

laaja varustelu

3 toimitusvaihtoehtoa

Johanna Matintalo -mallisto

suunnitellaan yhdessä

Johanna Matintalo -malliston saunamökit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan. Tilaratkaisuiltaan Johanna-malliston saunamökit ovat hieman tilavampia Alisa-mallistoon verrattuna. Hirsimoduulien sisäleveys on 2900 mm ja moduleita voidaan kasvattaa pituussuunnassa aina kymmeneen metriin asti. Lisäksi moduuleita voidaan ydistää L-malliin, jolloin moduuleiden väliin saa kätevästi rakennettua lasitetun terassin. Voit halutessasi ottaa rakennuksen muuttovalmiina, sääsuojaan asennettuna tai pakettitoimiuksena. Ratkaisumyyjämme suunnittelevat sinulle yksilöllisen saunamökin.

rakennus toiveidesi mukaan

useita tilaratkaisuja

laaja varustelu

3 toimitusvaihtoehtoa